Miért eszek rengeteget az erős menstruáció előtti néhány napban és a menstruáció első kettő-három napjában?
Volt már rá példa máskor is, és érdekelne, miért lehet ez. Tegnap picit többet ettem, de már jócskán kevesebbet, mint például három napja:
- Két adag csípős sajtos Buldak tészta feltúrbózva uborkával, olívával, kapribogyóval, sonkával és három plusz sajttal.
- Sóskaramellás poharas fagylalt.
- Három pici zselérúd.
- Kettő jól megpakolt szendvics sonkával, sajttal, uborkával, paprikával, köretnek sok-sok paradicsom, olívabogyó és kovászos uborka.
- Egy pohárnyi joghurtital.
- Négy db monte puding.
- Sajtal-sonkával töltött korong hasábburgonyával és paradicsommal.
- Egy csokis és egy joghurtos gabonaszelet.
+ munkahelyemen a piciny személyzeti fogyasztásom, és pont aznap hoztak be tortát, szóval még egy nálnás tortaszelet is.
Alvás előtt egy órával (éjjel tíz óra körül) éreztem hellyel-közzel olyan teltséget, ami megálljt tudott parancsolni, hogy mára elég volt, holnap is lesz nap... Egyszerűen nem értem. Nem fogyózom, nem koplalok, hogy egy idő után falásrohamom legyen. Miért hoz elő ilyet a menstruáció? És pláne, hogy csak akkor, amikor erős vérzésem lesz. Amikor gyönge, legfeljebb picit jobban kívánom a krémes dolgokat és veszek pár tejszeletet, de semmi rendkívüli.
Szia!
A hormonok miatt van. Én a hűtőt is kizabálom mensi előtt egy hétig. Olyankor fel is szalad 1-2 kiló😂 múltkor egy fél tortát bevágtam😃 hozzáteszem egyszerre.
Ne aggódj rajta. Legtöbb mindenki tapasztal ilyet🙂 majd, ha csökken az ösztrogén, akkor nem fogsz már annyit enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!