Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Január óta a ket menstruációm...

Kiscsibe20211 kérdése:

Január óta a ket menstruációm között brutális alhasi fajasaim vannak és be lazasodok 40fokos a lazam?

Figyelt kérdés
és barna folyasom van el mentem dokihoz nem talaltak semmit azt mondtam biztos valami kis fertozes kaptam antibiotikumot minden hónapba mentem orvoshoz es minden hónapba csak antibiotikumot kaptam vettek vert minden tökéletes hüvely kenet is tökéletes lett ma el mentem ujra mert április 25 en volt meg a menstruációm es ma el keztem durvan vérezni csinaltak huvely uht és azt mondta a mehnyalkahartya 4,6 mm kaptam valami hormon tabletatt illetve megint antibiotikumot szerintetek a vekony nyálkahártya miatt van a vérzés?
máj. 8. 20:22
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!