Bő menstruáció?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 28 éves nővagyok, másfél éve szültem. Szülés előtt rettenetesen fájt a menstruációm, de ennyire bő azért nem volt. Ma éreztem, hogy megjött. Felálltam, és a bokámon folyt a vér (pedig volt rajtam bugyi). A szülés utáni betét megtelik egy óra alatt.
5 nőgyógyásznál jártam már (szülés előtt is), de nem akarták elhinni, hogy ennyire bő. Ugyan már nem fáj annyira, de anno a fájdalmat is túlzásnak gondoltam, pedig sokszor ájulásközelbe kerültem. Normális ez?
2024. máj. 7. 22:14
1/6 anonim válasza:
Endokrinologushoz kene elmenni, ha meg nem voltal? Ultrahang volt? Miomak is okozhatjak
2/6 A kérdező kommentje:
Volt ultrahang több helyen is és semmit nem találtak.
Fogamzásgátlót szedtem úgy két hónapig, de irtózom a gyógyszerektől, így abbahagytam.
2024. máj. 7. 22:30
3/6 anonim válasza:
Neha nekem is nagyon sok. Ilyenkor be szoktam ülni egy kád jó meleg vízbe és utána sokkal normálisabb!!
4/6 anonim válasza:
Ez biztosan nem normális. 5-en csak széttették a kezüket?! Hihetetlen, hogy nem próbálnak utánajárni, addig kutatni, amíg meg nem találják az okát….
5/6 anonim válasza:
Antidepresszánst szedsz? mRNS oltást kaptál?
6/6 anonim válasza:
Szerintem normáis, de csak akkor, ha rövidebb ideig tart a vérzés. Tehát mondjuk szülés előtt 5-6 napos volt, most 3.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!