Késik a menstruációm, teszt negatív, puffadok, mi lehet?
Babát szeretnénk, próbálkozunk, 6-7 hónapja, nem foggal-körömmel,de bízunk a mielőbbi sikerben...:)
Általában 31-34napra jön meg. Előtte puffadás, mell fájdalom, duzzanat, időnként feszültség jellemző rám, meg görcsölgetés előtte való 1-2 napban.
Most puffadok, de nagyon, alhasam főleg. Volt 3 nap amikor azt hittem megjön, úgy görcsöltem, nospat is kellett bevennem, de aztán elmúlt.
40. napon vagyok, 2 tesztet csináltam de negativak, legutóbbit 3 napja.
Mi lehet? A negatív tesztek után nem hinném, hogy terhesség. Orvoshoz 1 hét múlva jutok el.
Egy 25ös és egy 10es tesztem volt.
Hogy lehet az, hogy olyan sokáig nem mutatja ki a teszt?
Remélem, hogy összejön a baba!
Viszont az is lehet, hogy most ennyit késett az ovuláviód és mèg csak azt próbálgatja a szervezeted, de nem reped a tüsző.
Majd mesélj, mi volt!
Aranyos vagy, az lenne a legjobb 😁 Igen, akár ez is lehet, hogy minden később jön, vagy van valami gebasz, cisztára is gondoltam, sokmindent lehet a neten olvasni, túl sokat is.
Ma is görcsölgettem a reggeli órákban főleg. És ez a puffadás, feszülés...ez állandó, kellemetlen.
Ma reggel megjött... :/
Remélem ezután visszaállok és ez csak átmeneti zavar volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!