Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 9 nap van a menstruációmig,...

9 nap van a menstruációmig, de folyamatos menstruációs görcsöm van. Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés

Az ovuláció óta egyfolytában menstruációs görcsöm van, a melleim is érzem feszülni enyhén, derékfájás is volt... de talán az már elmúlt... mi lehet ez? Lehet terhessègre utal? Vagy pms?

Volt valaki így és tudna írni tapasztalatot?

2024. máj. 7. 15:25
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
95%
Nekem is ez volt h menszesz elott 1 hettel kb gorcsoltem stb... Azztan most 3 napja kesik de a teszt negativ
2024. máj. 7. 15:29
 2/23 A kérdező kommentje:

Nekem az rendszeres, hogy menstruáció előtt 5 nappal már jelentkeznek tünetek... na de ilyen sose volt, és folyamatos s ha jól megszámolom 12 napja is tarthat.

Drukkolok neked, még bármi lehet! 😊

2024. máj. 7. 15:32
 3/23 anonim ***** válasza:
95%
Nekem most jelenleg hasfajas derekfajas mellerzekenyseg van fogalmam sincs mi lehet
2024. máj. 7. 15:50
 4/23 A kérdező kommentje:
Majd írd meg kérlek, hogy hogy alakult nálad! Drukkolok nagyon! 😊
2024. máj. 7. 16:35
 5/23 anonim ***** válasza:
91%
Te szeretnel kisbabat? Köszönöm szépen nagyon kedves vagy!
2024. máj. 7. 16:48
 6/23 A kérdező kommentje:

Nekem van 2 gyerekem. Úgy érzem már nem szeretnék többet, így kerek a család. Ha véletlenül becsuszna akkor persze nem vetetnènk el. 😊

Te próbálj egy 10es érzékenységű tesztettel próbálkozni reggel, azok elég megbízhatok.

2024. máj. 7. 17:22
 7/23 anonim ***** válasza:
Nemrég volt ovulációm. A menstruációmig még több mint 10 nap van. Mégis ma nekem is görcsölt a hasam. Én sem értem mitől. 😬
2024. máj. 7. 21:35
 8/23 A kérdező kommentje:
Hát én csináltam egy tesztet,tudom, hogy még semmit nem jelent.... negatív lett persze... de még mindig folyamatos a görcsölés és mellfájdalom.... hát eléggé kiakasztó
2024. máj. 8. 12:51
 9/23 anonim ***** válasza:
Tök felesleges terhességi tesztet csinálni a nem várt menstruáció előtt. Nem csoda hogy negatív. 😅
2024. máj. 8. 13:20
 10/23 anonim ***** válasza:
Kepzeld el nekem el mult a hasfajas de viszont meg mostsem jott meg a menszeszem. Holnap kene el mulnia de semi! A mellem az erzekeny
2024. máj. 8. 14:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!