Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tehetek hüvelyviszketés...

Mit tehetek hüvelyviszketés ellen ami hosszabb ideje tart?

Figyelt kérdés
Már vagy 2 hete viszket a hüvely bemenetem illetve a kis ajkak.Nincs szagom és folyás sem.Kicsit fájnak az ajkak.Este pl zuhanyzásnál a víz ártott neki mert ahogy hozzá értem száraz volt és fájt.Már vettem Canesten kúpot és krémet.Három alkalmasat aztán rögtön meg is jött a menstruációm úgy gondoltam végre el múlik utána a viszketés is de nem.Külföldön vagyok most majd jövőhéten megyek haza és orvoshoz is van időpont de meg fogok őrülni addigra.Az okokat már nem is keresem mitől és mi ez.Hogyan tudnám csökkenteni a viszketést? Már kentem Canesten krémmel meg előtte sudocrem baba kenőccsel.Tegnap be fecskendőztem natúr joghurtot.Most be kentem megint a Canesten krémmel de csak egy ideig segít aztán megint viszket.
2024. máj. 4. 11:49
 1/7 anonim ***** válasza:
75%
Jesszus, ne fecskendezz be semmit!!! Gyógyszertárban kérj másfajta krémet, ami nemcsak gombára jó. És minél előbb orvos.
2024. máj. 4. 12:03
 2/7 A kérdező kommentje:
Jó de milyen nevű?Németül kell kikérnem és jó lenne ha gyógyszer nevet mondanék
2024. máj. 4. 12:05
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
2: honnan tudjam, hogy ott mi kapható vény nélkül? Odamész, elmondod, mi van, és majd ajánlanak vmit.
2024. máj. 4. 12:18
 4/7 anonim ***** válasza:
77%
Joghurtot ne. Van drogériában is hüvelyflóra helyreállító kúp. Magyar neveket tudok csak, de rákeresel interneten, kinézed a hatóanyagot, aztán olyan hatóanyagot kérsz. Pl Beliema effect, Micovag.
2024. máj. 4. 18:17
 5/7 anonim ***** válasza:
45%
Sajnos a drogériás kúpok gombára nem jók, a Canesten is egyre ritkábban segít. Ezzel bizony nőgyógyászhoz kellene menni és lehetőleg szájon át szedhető gombaellenes készítményt felíratni. Akár külföldön is...
2024. máj. 5. 00:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Nincs láthato elváltozás ,semmi?
2024. máj. 5. 06:51
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem nincs semmi elváltozás sem szag.Tegnap voltam várom most az eredményt.Kíváncsi leszek rá mi lehet.Már nem viszket úgy csak néha.Raktam rá paradicsomot aznap mikor ezt ki írtam és vagy 3 napig utána nem viszketett illetve kaptam Bephanten plus kenőcsöt is rá.Most az orvos így semmit nem írt majd az eredményre vagyok kiváncsi.
2024. máj. 9. 15:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!