A jobb mellemben van egy kb babszemnyi, nagyon érzékeny csomó?
Fél éve vettem észre először hogy érzékeny ott egy pontban. Van ott egy kb babszemnyi csomó, én úgy érzem sima a felülete, kissé mozgatható, de nagyon fájdalmas érintésre. Háziorvosnak mutattam még a legelején, aztmondta szinte biztos hogy hormonális, figyeljem. Tudom hogy már hamarabb kellett volna erőszakoskodnom hogy nézzük meg ne csak én figyelgessem, viszont mostmár zavar, mert mindig az jár a fejemben hogy tuti rossz indulatú, és majd aztmondják mentek volna hamarabb, így jártam. :( a kérdésem hogy a háziorvos rohadtul nem vesz komolyan, ha nőgyógyászhoz fordulnék, ő tud beutalót adni ultrahangra? Vagy magánba kell egyáltalán beutaló mell ultrahangra?
29 éves vagyok, amúgy semmi más panaszom soha nem volt, nincs behúzódás, vérzés stb, csak az hogy abban a pontban nagyon érzékeny, pici érintésre is. :(
Menj akkor magánba!
Amúgy panasz esetén de, csinálnak mammográfiát.
Nem játék ez, fiataloknál sem, sőt. Menj utána!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!