Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » HELP. Hogy van ez? :S

HELP. Hogy van ez? :S

Figyelt kérdés

Na, az van, hogy megjött, de nem tudom, anyának hogy mondjam meg? Ciki lenne odaállni, hogy: "Megjött". Ti hogy mondtátok el? Másik kérdés pedig az, hogy kb hány naponként jön meg újra? :S

Normális válaszokat, pls.

2010. okt. 27. 12:11
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen megmondod neki. Mitől félsz. Minden lánynak megjön egyszer. Hány éves vagy? Neked valószínűleg még rendszertelen lesz, de amúgy 28-30 naponta jön meg.
2010. okt. 27. 12:13
 2/9 anonim válasza:
100%

nekem egy hétig szokott tartani, minden hónapban egyszer

én mondtam anyűnak, hogy "anya megjött" és rögtön értette hogy miről beszélek:D

persze előtte elhivtam az egyik szobába ahol csak ketten voltunk

vagy mondd azt, hogy "anya képzeld nagylány lettem" vagy ilyesmi:D

érteni fogja

2010. okt. 27. 12:14
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Am, 12 és fél vagyok.

2010. okt. 27. 12:15
 4/9 anonim ***** válasza:
Egyszerűen mondd meg neki és kérd meg, hogy segítsen eligazodni a betétek világában.
2010. okt. 27. 12:20
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Itt nincs semmi szégyellni való.Ez természetes.Szépen odamész anyudhoz,és elmondod neki,hogy "megjött"

(tényleg elég ez a szó,és minden anya tudja mit jelent)

A többire meg már megkaptad a választ..

Kérd meg anyudat,hogy világosítson fel még pár dologban.Ugyanis anyaként engem meglep hogy a menstruációról nem beszélt veled..

Az én lányom is 12 éves,de én már régebben elmondtam neki,hogy mi várható hamarosan,és ne ijedjen akkor meg..Azóta neki is megjött,így elérkezettnek találtam az időt a további felvilágosításra. Már elmondtam neki,hogy voltaképpen miért is "vérzünk" mi lányok.Ilyenkor mi zajlik a testben,és hogy innentől "nő" lett mert alkalmas a terhességre.Elmondtam a nemi élet hátrányát és előnyét is...

Ezeket az infókat 12 évesen már el kéne mondani anyukádnak..Beszélj vele,hogy többet megtudj te is..

2010. okt. 27. 12:35
 6/9 anonim ***** válasza:
Mondd egyszerűen, hogy menstruálsz. Egyébként Neked, még nem biztos, hogy minden hónapban megjön, mert az első 2-3 évben még nem rendszeres.
2010. okt. 27. 12:51
 7/9 anonim ***** válasza:
Anya, megjött! ennyi. 21 és 35 nap között normális a ciklus, de nem valószínű, hogy be fog még állni. Nekem egyébként 7 napig tart, de még nem állt be. 14/l
2010. okt. 27. 21:58
 8/9 anonim ***** válasza:

Én is mindig ezen gondolkoztam,hogy hogy fogom majd elmondani ha majd meglesz.

Nagymamám,és és a hugom nyaraltunk Balatonfüreden most nyáron és akkor jött meg.Nagymamádnak sokkal rosszabb megmondani szerintem,főleg ha pletykás a nagyi(nekem az).

Nekem az első 3 napig tartott a többi meg 7-8-9 napig.Az első naptól számítva amikor megjön kb.28 nap múlva jön meg megint.Javítsatok ki ha tévedek xD

13/L

2010. okt. 30. 00:03
 9/9 anonim ***** válasza:
*Nagymamám a hugom és én..bocs a hibáért de fáradt vagyok xD
2010. okt. 30. 00:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!