HELP. Hogy van ez? :S
Na, az van, hogy megjött, de nem tudom, anyának hogy mondjam meg? Ciki lenne odaállni, hogy: "Megjött". Ti hogy mondtátok el? Másik kérdés pedig az, hogy kb hány naponként jön meg újra? :S
Normális válaszokat, pls.
nekem egy hétig szokott tartani, minden hónapban egyszer
én mondtam anyűnak, hogy "anya megjött" és rögtön értette hogy miről beszélek:D
persze előtte elhivtam az egyik szobába ahol csak ketten voltunk
vagy mondd azt, hogy "anya képzeld nagylány lettem" vagy ilyesmi:D
érteni fogja
Köszi a válaszokat.
Am, 12 és fél vagyok.
Itt nincs semmi szégyellni való.Ez természetes.Szépen odamész anyudhoz,és elmondod neki,hogy "megjött"
(tényleg elég ez a szó,és minden anya tudja mit jelent)
A többire meg már megkaptad a választ..
Kérd meg anyudat,hogy világosítson fel még pár dologban.Ugyanis anyaként engem meglep hogy a menstruációról nem beszélt veled..
Az én lányom is 12 éves,de én már régebben elmondtam neki,hogy mi várható hamarosan,és ne ijedjen akkor meg..Azóta neki is megjött,így elérkezettnek találtam az időt a további felvilágosításra. Már elmondtam neki,hogy voltaképpen miért is "vérzünk" mi lányok.Ilyenkor mi zajlik a testben,és hogy innentől "nő" lett mert alkalmas a terhességre.Elmondtam a nemi élet hátrányát és előnyét is...
Ezeket az infókat 12 évesen már el kéne mondani anyukádnak..Beszélj vele,hogy többet megtudj te is..
Én is mindig ezen gondolkoztam,hogy hogy fogom majd elmondani ha majd meglesz.
Nagymamám,és és a hugom nyaraltunk Balatonfüreden most nyáron és akkor jött meg.Nagymamádnak sokkal rosszabb megmondani szerintem,főleg ha pletykás a nagyi(nekem az).
Nekem az első 3 napig tartott a többi meg 7-8-9 napig.Az első naptól számítva amikor megjön kb.28 nap múlva jön meg megint.Javítsatok ki ha tévedek xD
13/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!