Ez lehet máris menopauza ?
Figyelt kérdés
44 éves múltam és 2 hónapja borult a ciklusom. Az egyik időben jött, de nagyon gyenge menzesszel. Utána 3 hetet késett, de megjött rendesen. Készült a ciklus 4. napján egy hormon labor, amitől nagyon elszomorodtam. AMH: 0,17, FSH 24, ösztrogén 108, LH 9. Máris itt a menopauza a nyakamon? Vagy ezzel még egy darabig “el lehet lenni”? Tehát van esély még szabályos ciklusokra?tegnap 13:26
1/5 anonim válasza:
Alapeset, hogy 44 évesen már benne vagy ebben a korban. Nézd a jo oldalát, ha teljesen leáll, nyugodtan szexelhetsz védekezés nélkül (vagy akartál még babát?)
2/5 anonim válasza:
Lehet. Van akiknél 30-as éveiben is előjön, de extrém esetben 30 alatt is megtörténhet, bár az elég ritka
3/5 anonim válasza:
Nagymamámnak 35, anyukámnak 40, nekem 47 évesen maradt el. Előtte már vacakolgat, bizony.
4/5 anonim válasza:
1 a menopauzának mégis mi a jó oldala? 😭😭😭 A rengeteg folyamatosan kialakuló tartós betegség? Hu de okos vagy
5/5 anonim válasza:
Egyes, ne mondd már azt, hogy szexelhet védekezés nélkül, mert terhes LEHET. Simán, elég egy peteérés félév kimaradás után és heló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!