Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért lehet ez? Mi okozza?

Miért lehet ez? Mi okozza?

Figyelt kérdés
Szeptemberben kimaradt a vérzésem,de októberben időben megjött,csak 2 nappal tovább tartott.Most szombaton még véreztem egy kicsit,de vasárnap már nem.Tegnap mikor hazajöttem délután és elmentem pisilni újra találtam egy kis vért,és azóta ilyen barnás a váladékom.És amikor nem jött meg,voltam orvosnál,de ő nem látott semmit.
2010. okt. 27. 09:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Ilyen probléma akkor szokott általában előfordulni, ha gyulladás van ott lent.Igyál egy kis cickafark teát. És ha egy hét múlva sem lesze jobban inkább menjél vissza a nőgyógyászhoz.
2010. okt. 27. 09:44
 2/3 anonim ***** válasza:

A cickafarkfutea nagyon jo, de nem kicsit kell fogyasztani belole, hanem tobb napig lehetoleg, akar kura szeruen is.

Nagyon fontos, hogy ehgyomorra idd meg az elso cseszevel, s aztan napkozben meg lehet csalanteat is fogyasztani.

2010. okt. 27. 10:07
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat,azért jövő héten elmegyek orvoshoz,mert most a mensi miatt nem tudtam menni :) és megpróbálom ezt a teát :)
2010. okt. 27. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!