Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Az baj ha nem használok...

Az baj ha nem használok semmit amikor megjön?

Figyelt kérdés
Nem szeretem a betétet foleg nem cserelgetni az iskolaba állandóan csorog es idegesit tampont nem szeretnek hasznalni es igy ugy dontottem h akkor nem hasznalok semmit szerintetek ez igy jo? Vagy elkaphataok valamit?

2024. ápr. 8. 17:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
76%
6 os, szerinted megéri tönkretenni az emberi test egészséges folyamatait?
2024. ápr. 9. 15:43
 12/13 anonim ***** válasza:
34%

rengeteg vírust elkaphatsz menszeszkor mégha kevés is a vérzésed. én olyan fertőzést kaptam anno h a vese vezetékem begyulladt. azóta is minden évben görcsöl a vesém. egy ismerősömnek műtét lett a vége. a hugycsövén keresztűl húztak egy csövet a veséig.

a hüvelyed, a méhed a petevezetékeid és még a veséid is fertőzés érhet.

vérzéskor több hormon megy végbe és a hüvely normál váladéka kevesebb. a hüvely váladéka tartalmaz olyan baktériumokat amik megakadályozzák ás baktériumok, vírusok és fertőződések bejutását a szervezetedben. de vérzéskor több ugye a vér és jóval kevesebb ez a hüvely váladék.

alvays a legjobb betét. drága de jó minőségű. tampont annyira nem díjazom mert én belázasodok tőle.

2024. ápr. 9. 17:51
 13/13 anonim ***** válasza:
93%

Ha zavar, hogy valaki meghallja, amikor kibontod a betétet, akkor csomagold ki otthon... pár év múlva rájössz, hogy ez senkire nem érdekel, és nem fog zavarni.

De addig se legyél igénytelen, nagyon gáz, amit kitaláltál.

Ráadásul fiatal vagy, változik a ciklusod, egyszercsak megindul, te meg ott ülsz nyakig véresen....na, ez zavaróbb lesz, mint a csörgés.

2024. ápr. 11. 05:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!