Ha a ciklus 15. Napján ovuláltam, akkor a 29. Vagy a 30. Napon kéne megjöjjön (feltéve ha a luteális szakasz 14 napos)?
2-es válaszoló nekem többszőr is volt nagyon hosszú ciklusom, ilyen 35-40 napos korábban, emiatt gondolom akkor később szokott lenni a peteérésem, vagy nem is volt, de szerencsés esetben 14-16 nap a luteális szakasz. Ez amiatt jó elvileg, mert jól meg tud vastagodni a méhnyálkahártya beágyazódáshoz. A doki szerint ezzel nincs gond, mert a 15. Napon peteérés mellett 8 mm-es nyálkahàrtyát látott az UHn.
Ugyanakkor szerintem tutira nem jött össze ez a hónap most, mert óramű pontosságúak a PMS tüneteim, a görcs miatt meg biztosan meg is fog jönni. Talán legközelebb! Bár inkább rövidebb ciklusaim lennének, könnyebb lenne bizakodni/tesztelni.
1-2 vagyok :)
Uh igen akkor hosszu a ciklusod. Nekem 28-31 nap között ingázott. Igen azt mondják sokan hogy a 10 napos luteális túl rövid nincs elég ideje beágyazódni a megtermékenyített petesejtnek blabla , 3 ciklusban teherbe estem, 2 hós a kislányom ❤️😊 Használsz ovutesztet? Én azzal tudtam meg h a 18 -21 ciklusnap ovulálok nem a naptár meg a tankönyv szerinti 14.napon. Kitartást neked 🙏
Sosem éreztem mikor van peteérésem, tojásfehérje nyákom is ovu elött( ovuteszteltem) 1 héttel volt.
Mindenképp ajánlom az ovuteszteket mert belehet lőni az ovut szépen vele majd feljegyzed naptárba követed stb utána a ciklusod másik felét. Nagyon szépen köszönjük 🙏❤️ Ha nincs egészségügyi probléma nálatok akkor összefog jönni hamarosan, 🙏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!