Valaki tud nekem erről valamit mondani?
Nekem volt laparoszkópos mütétem, lényegében semmi gondom nem volt ezzel kapocslatban.
Nekem ambulánsan csinálták, reggel bementem - elötte néhány nappal volt egy beszélgetés, ahol elmondtak mindent, amire figyelni kell, meg minden kérdésemet is megválaszolták -, délelött 10-korra voltam tervezve. Az altatásból jóformán semmit nem vettem észre, nagyon gyorsan kikapcsoltam, a mütét után kicsit fáradtnak éreztem magam, pihenni kellett. Délután megnézték a sebeket ( három kb másfél cm-es vágás volt), vérnyomás, stb-t néztek, 4-re jött a párom értem, hogy hazavigyen.
Pár napig kicsit fáradékonyabb voltam - ezt elöre mondták is -, sokat kellett pihennem, de egyébként semmi bajom sem volt.
Szóval nyugodj meg, nem lesz semmi probléma, utána meg mindenképpen jobban leszel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!