Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Bajt jelezhet ez együttlét után?

Bajt jelezhet ez együttlét után?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

9.-én együttlét után iszonyatosan fájt az alhasam, enyhén vérzett is, nem is vérzésnek mondanám, inkább kis rózsaszínes folyás, ami rá egy napra is előfordult, nem folyamatosan, csak párszor, maximum 2-3 alkalommal.

Utána 11.-én aktus legelején abba kellett hagyni, mert rendesen véreztem, az friss vér volt már. Rá két nappal nagyon fájt a hasam, mint amikor megakar jönni, azt hittem meg is fog, mert ma kellene megjönnie, de nem jött.

Terhesség kizárható, mert mindig öntünk vizet az óvszerbe aktus után, és sose szakadt ki.

Mi lehet ennek az oka? Kicsit megijedtem, párom szerint lehet csak a menstruáció, de hát még meg se jött nem hinném, hogy az játszott volna közre.

2024. febr. 16. 13:28
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg méhszájseb. Érdemes orvoshoz menni.
2024. febr. 16. 13:33
 2/10 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam, hogy az utolsó együttlétnél, már nem véreztem, ez csütörtökön volt.
2024. febr. 16. 13:33
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is méhszájsebre gondolok.
2024. febr. 16. 13:56
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Miután vége lesz a menstruációmnak elmegyek vele nőgyógyászhoz mindenképpen.

2024. febr. 16. 14:05
 5/10 anonim ***** válasza:
Méhszájsebre gondolnék én is.
2024. febr. 17. 10:40
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem menstruáció, és nem normális. Nálam polip okozta. Menj orvoshoz, lehetőleg a ciklus legelején, azaz közvetlenül menstruáció után.
2024. febr. 19. 16:41
 7/10 A kérdező kommentje:
Most voltam dokinál, méhszájseb volt.
2024. febr. 23. 11:20
 8/10 A kérdező kommentje:

Neten utána olvastam, hogy ilyen esetekbe kezelni szokták, ha már tüneteket produkál a méhszájseb, de nekem azt mondta, hogy ez így normális és szedjek fogamzásgátlót, mert az helyre rakja a hormonokat, és nem lesz több ilyen tünetem.

Szerintetek rendben van, hogy nem kezeli tovább, vagy esetleg menjek el magánba, hátha ott jobban figyelnek, vagy hogy mondjam.

Nyilván nem én vagyok az orvos, nem is akarok itt okoskodni, tudom nem kell bedőlni mindennek amit az interneten olvasok, csak nagyon sok oldalon ezeket olvastam és kicsit elbizonytalanodtam.

2024. febr. 23. 16:36
 9/10 A kérdező kommentje:
Fogamzásgátlót félek szedni, mert elküldtek vérvételre, ahol a trombózisra meg ilyenekre való hajlamot nézték, nekem az összesnél jóval határérték felett voltak az eredményeim, a fogamzásgátló meg nem éppen segít ezeken.
2024. febr. 23. 16:38
 10/10 anonim ***** válasza:
A méhszájseb nem normális. Ha nincsenek tovább tüneteid, néhány hónap múlva nézesd meg magad, esetleg másutt. Ha továbbra is van vérzés, menjél máshoz, akkor kezelésre vagy műtétre van szükség! Fogamzásgátlót meg veszélyeztetettként valóban nem jó szedni. Attól is függ, mit csinálnak, hogy szültél-e már, akarsz-e még gyereket.
2024. febr. 23. 16:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!