Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Bartholin cisztával kapcsolatb...

Bartholin cisztával kapcsolatban szeretnék tapasztalatokat. Kinek mi a tapasztalata??

Figyelt kérdés
1 hete szombaton bedurrant 2 nap alatt dió nagyságúra. Elmentem vele orvoshoz ahol megállapította hogy bartholin mirigy ciszta. Kaptam rá antibiotikumot kúpot köröm virág krémes párakötést javasolt. 2 nap múlva kontrollt. Mire visszamentem már szörnyen fájt menni alig birtam sürgősségi beutalot kaptam másnap reggel műtétetre. Közben az éjszaka folyamán kifakadt de nem teljesen.M A fájdalom megszünt viszont egy üveg golyó nagyságú dudor még mindig ott van. Másnap reggel a kórházban megvizsgalt az orvos és közölte nem műt meg mivel kifakadt. Majd ki tisztul magától. Szedjem tovább az antibiotikumot. A gyógyszert be szedtem krémet használom a pára kötést is de mégse akar elmúlni. Közben kidrült hogy kismama is vagyok. Bocsánat ha hosszúra sikeredett de teljesen el vagyok keseredve.

#Bartholin mirigy ciszta
2024. febr. 13. 11:36
 1/4 anonim ***** válasza:

Ismerősömnek volt. Bal oldalon. Megműtötték végül, és sokáig alig tudott ülni/járni is

Nagy kérdés, hogy a tiéd hova fakadt ki. Belül a szövetek közé, vagy kifolyt a téma? Kár, hogy nincs valami konzervatívabb műtét féle, ahol csak a kivezető nyilást tennék átjárhatóvá + alaposan kiöblítenék.

2024. febr. 13. 11:56
 2/4 A kérdező kommentje:
Kifelé ürült az biztos csak az aggaszt hogy miért nem teljesen ürült ki. Biztos hogy szivárog mert hol keményebb hol puhább. Meg csúnya folyás szerű jön néha.
2024. febr. 13. 12:16
 3/4 anonim ***** válasza:
A kivezető nyílást megtaláltad?
2024. febr. 13. 12:52
 4/4 A kérdező kommentje:
Belül van. Mert kívül semmi nem látszik. Csak a csomó.
2024. febr. 13. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!