Rézgyönggyel kapcsolatban szeretnék tapasztalatokat! Kinek mennyire vált be? Felhelyezés után mi a tapasztalat? Minden vélemény érdekel ezzel kapcsolatban. Kérem azok írjanak akik használták vagy használják!
Ez fogamzásgátló, mint a spirál.
Állandó gyulladást okoz a méhben, így működik.
Nekem volt 5 evig. Az biztos hogy terhes nem lettem tole de tonkre is tett:
Sokkal hosszabb lett a menstruaciom (8-10 napos)
Emiatt verszegeny lettem (mert ugye annyit vereztem), amivel azota is kuzdok…
A beteves eletem legfajdalmasabb pillanata volt, utana is 2 hetig nem tudtam csinalni semmit (az ilyen egybol elmentem korizni meg futni meg hasonlo velemenyek mind kamuk)
Szoval en nem ajanlom senkinek.
Nana, kérdező!
Te az egyébbe tetted a kérdésed, ahol még üveggyöngyről is volt szó.
Tudod: bagoly mondja verébnek...
Nekem van rézgyöngy fogamzásgátló a méhemben. Hormonmentes, nem okoz steril gyulladást a méhben,mint a hagyományos spirálok. A kettes hülyeséget ír...Írta a kédező, hogy olyan írjon, akinek van tapasztalata...
ÉN szeretem. A menstruációs cikluson nem kéne hogy változtasson senkinek...SE a libidón, semmin. Ugyan úgy élem vele az életemet ahogy nélküle, észre sem veszem, hogy ott van..néha havonta ellenőrzöm a jelzőszálat, kb fél évente, évente megyek uh-ra hogy ellenőrizzék, ennyi
"nem okoz steril gyulladást a méhben"
Akkor megmondanád, hogyan működik?
Ezen kívül a réz nálad miért nem okoz gyulladást?
#7 tényleg nem okoz folyamatos gyulladást a méhben, a spirállal ellentétben, hiszen kisebb, és a gömb formájának köszönhetően nem érintkezik a méh falával (ami a spirál esetében a gyulladást okozza)
ezért is ajánlotta nekem a védőnő, a hagyományos spirállal szemben
"nem érintkezik a méh falával"
Akkor mi tartja?
Ez mese.
Amúgy nem közvetlenül a réz, hanem a belőle keletkező és kioldódó vegyületek hatnak. Azok meg érintkeznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!