Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Azok, akiknek fiú testvérük...

Azok, akiknek fiú testvérük volt és egy szobában voltak gyermekkorukban, észrevették, hogy mikor menstruáltok? Beszéltetek erről, vagy tabu volt?

Figyelt kérdés

2024. febr. 3. 12:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
31%

Nyilván az se normális, ami Lakatos és Orsós nevű embereknél van. Szóval az ő háztartási szokásaik sem éppen az optimálisak. Feltételezhetően ott olyanok a körülmények, hogy akkora koszban már észre sem veszik a vért magukon...

2024. febr. 3. 14:35
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Egy ilyen családot ismerek, ott nem volt tabu. A kamasz kislány még azt is elmagyarázta a bátyjának, hogy neki ugyan nem fáj a hasa, de sok lánynak ilyenkor nagyon fáj.

Amúgy a menstruáció ugyanolyan természetes folyamat, mint a pisi, kaki. Nem kell tabunak lennie, de azért nem kell mindent a fiútestvér orrára kötni.

2024. febr. 3. 19:45
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Te jó ég! Hol élnek ezek az emberek? Milliók nőttek fel és nőnek fel közös szobában a testvérükkel maradandó károsodás nélkül és nem csak a szegénysoron. A mai világban ahol egy 2 szobás panel is 50 millió, meg még több lesz.

Bátyámmal voltam egy szobában, míg el nem költözött. Sose látott semmit, miért látott volna? Normális ember nem a szoba közepén tolja le a bugyiját, hogy cseréljen, hanem a fürdőszobában, ahol előtte-utána kezet mos.. DE nem volt titok a családban, hogy ki mikor menstruál. Anyáról is tudtuk még mielőtt nekem megjött volna is. Nem tabu, nem szégyen.

2024. febr. 4. 07:12
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Közös szobám volt az öcsémmel egyetemista koromig. Nyilván nem a szobában cseréltem betétet, hanem a vécében, szóval nem látott belôle semmit. Nem volt titok, hogy menstruálok, de nem is jelentettem be havonta, hogy ”Na, most jött meg!!”. Intéztem magamnak, úgyhogy nem volt mit foglalkoznia vele. Egyszer volt olyan, hogy nagyon görcsöltem, ezért ledôltem kicsit. Akkor rákérdezett, hogy mi bajom. Mondtam, hogy menstruálok, és görcsölök. Ezzel le is volt tudva a dolog, ô se feszegette a témát.
2024. febr. 6. 06:08
 15/15 anonim ***** válasza:
Csomo lany egy szobaba van a fiutesojaval. En is egy szobaba laktam anno a batyammal. Es tudta mikor menstrualok mert mindig fajt a hasam . gyogyszert nem nagyon engedett szedni az esetleges mellekhatasok miatt ugyhogy szenvedtem rendesen.
2024. márc. 9. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!