Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért vérzek ujjazás közben?

Miért vérzek ujjazás közben?

Figyelt kérdés
Először a menstruációm előtt 3 nappal ,amikor a párom ujjazott véresek lettek az ujjai,nemtudtam pontosan mitol van ez,azt hittem a mensim jött meg hamarabb vagy nemtudomm…de a vér nemjutott ki olyan mintha csak bévül véreznék…a mensim után két héttel megint ez történt ,véresek maradtak az ujjai,viszont a vér megintcsak nem került ki,nem csinalja durván,eggyáltalán nem.Kicsit megvagyok ijedve,tapasztaltatok már ilyet ti is?mi lehet az oka?
2024. jan. 27. 18:03
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Mindenképp kérdezd meg a nőgyógyászt.

De mivel az egyik eset mensi előtti napokban történt, a másik pedig pont két hét múlva, én arra gyanakszom, hogy menstruáció előtti és utána ovulációs pecsételésed lehetett. Mindkettő normális, csak belül látszik, de a bugyiig nem jut el.

2024. jan. 28. 16:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!