Baj, hogy fáj a mellem ha hideg van vagy ez normális?
Nem tudtam hogy írjam ki a kérdést... azért remélem érthető lesz.
Az a problémám, hogy mostanában - ebben a nagy hidegben - gyakran fáj a mellem, mert a hideg miatt (még ha nem is fázok, csak hidegben vagyok) megkeményednek a mellbimbóim és már annyira, hogy fáj. Nagyon húzódik, megőrülök. Mindig karba tett kézzel kell állnom. Szoktam kenegetni testápolóval akkor jobb, mert ugye a kezemmel felmelegítem és puha is lesz. Egyébként nem száraz, csak valamit muszáj csinálnom vele...
Nektek is kemény lesz, ha hideg van? Ez természetes? Mert nekem már szinte állandóan kőkemények. Igaz szokásom pólóban flangálni (lakásban) de ha kintre megyek kabátban akkor is ez történik.
És ez nem ciki, hogy átlátszik a ruha alatt akár melltartó (amit nem hordok túl gyakran) alatt is? Ha meglátják az emberek mit gondolnak? Gondolom férfiakat annyira nem irritálja :)
Légyszives nyugtassatok meg, hogy van még így más is nem csak én !!!! Nagyon aggódom már... Anyukámmal nem lehet ilyenekről beszélni, mert csak néz rám, azt hiszi hülye vagyok... barátnőim pedig nincsenek, csak pasik vannak körülöttem.
Köszi, hogy írtál aranyos vagy! :)
Igen, ilyenkor senki nem írna. Pedig én ha meglátok hasonló jellegű kérdést, mindig írok, csak hogy megnyugtassam a kérdezőt. Persze nem hazudok, de leírom, amit én tudok.
Már féltem, hogy majd törlik a kérdésemet... pedig komolyan nagyon aggódtam.
De akkor talán nincs baj, csak fázunk :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!