Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek ez normalis, van...

Szerintetek ez normalis, van okom aggodni?

Figyelt kérdés
Januar 12en mutottek, mandulamutet. Aznap kellett elkezdenem a kovetkezo level fogamzasgatlo szedeset. Szedtem rendesen, ugye szexualis eletet se eltem, csak tegnap este. Az orvosok azt mondtak nem kavar be a mutet a gyogyszerbe. Igy nem is vedekeztunk tegnap. Viszont ma verzesem lett. Ugy hogy a menstruacioig meg lenne 8 tablettam. Ilyenkor mi a teendo? Szedjem tovabb rendesen? Nem lehet baj? Vagy hagyjam abba a szedeset? Es utana kezdjem rendesen? Gondolom terhes nem lehetek ha verzesem lett.
jan. 24. 12:54
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mindenképp szedd tovább, de kiegészítő védekezés nem árt egy pár napig.

Ha stressz ér, akkor lehet szerintem egy kisebb vérzés attól is, de lehet valami kis fizikai sérüléstől is.

Mennyire vérzel? Csak pecsételés, vagy rendesen menstruáció-szerűen?

És mióta szeded a gyógyszert?

jan. 24. 13:37
 2/2 anonim ***** válasza:
54%
Te is csak kapkodod befelé de nem tudod mi miért történik... Fogamzásgátló tabletta szedése mellett NINCS menstruáció. A szünetben megvonásos vérzés jelentkezik. Neked most köztes vérzésed van. Ilyenkor fel sem merülhetne benned hogy abbahagyd a tablettát. Azt mindig szigorúan úgy kell szedni ahogy egyébként is. Tök mindegy mikor mi folyik belőled. Szedd tovább rendesen. És úgy tartsd meg a szünetet ahogy egyébként is kellene.
jan. 24. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!