Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ugye nincs okom aggódni? Ez...

Ugye nincs okom aggódni? Ez menzeszkor normális?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Most menstruálok éppen és ez előtt 8 napja voltam együtt a párommal. Mindig védekezünk,miután vége leelenőrizzük a gumot (vizet rakunk bele stb stb) plusz olyan napokon vagyunk együtt amikor kicsi az esélye. Nyilván tudom,hogy lesz aki egyből írja hogy a védekezés nem 100%- TUDOM. Mint mondtam ma megjött rendesen,viszont a mellbimb egy nagyon picit másnak látom mint eddig. Egy picit barnábbnak,nagyobbnak látom de én hipphonder vagyok szóval mindent beképzelek sajnos. Remélem lesz itt valaki aki megtud nyugtatni ,hogy ez normális stb. Előre köszönöm válaszaitokat! 17L

2023. márc. 18. 10:28
 1/2 anonim ***** válasza:

1. Rossz kategóriába raktad a kérdést.

2. Komoly, egészségeddel kapcsolatos dolgokkal a háziorvosodhoz vagy szakosodott orvoshoz fordulj.

A profi szakember se tud vakon vizsgálatot tartani, mindemellett, ha lenne valami más azt észrevenné.

Ne feledd: inkább legyenek potya köreid, mintsem bajod.

Merj bátran ezekről a dolgokról beszélni orvosokkal, vagy pl szüleiddel. Nem szégyen.

A mell is változik menszeszkor, ahogy vannak olyan emberek, akiknek pl fáj, duzzad menszesz előtt, közben, de akár utána is.

+az idő elteltével is változnak

Vagy pl hízás, fogyás esetében is.

Sok minden lehet.

(ha csak be nem képzeled magadnak)

Ahogyan egy hasmenés vagy egy fejfájás is sok minden lehet.

Itt gyakorin sokaknak el kell mondani: menj orvoshoz, ki tudja mi lehet.

Pl hajhullás... A legtöbb akit elpateroltam kivizsgálásra, az esetek 80%-ban bizony meghúzódó betegség volt. Pl pajzsmirigy.

Minden alá kommentelő gyógy és egyéb hajpakolásokkal, vitaminokkal jött... Senki nem mondta neki, hé, doki látott már?!

Ezt nem azért írom, hogy "biztos valami bajod van", hanem azért, hogy megtanulj te is megfelelő emberhez fordulni tanácsért vagy segítségért.

Rendben?

Ne gyakorizz ezekben a témákban.

Ha tényleg hipohonder vagy akkor jobban megérted a szövegem logikáját, alapjait.

Valószínű semmi gond, csak változik a tested. Hiszen abban az időszakban vagy.

De hogy biztosra menj, kérj minimum véleményt megfelelő személyektől.

2023. márc. 18. 11:13
 2/2 anonim ***** válasza:
Inkább ne szexeljetek, kérlek, mert ebbe belebetegedsz - a semmin történő aggódásba.
2023. márc. 20. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!