Ez normális?? Sajnos egy abortuszon vagyok tul lassan 2 honapja. 3 napja erős menstruációs görcseim vannak. És nagyon erős a vérzésem tehát hogy 3 óra aladt át ázott a normál és az extra betét (szülés utáni) ! Kezdek aggodni.
Sajnos ma nem rendel és elérhetősége sincsen.. és csak jövöhétre kaptam időpontot.
Viszont szerintem nem abortusz miadt van az 1. Menstruáciom abortusz után normális volt.
Nem, egy 17 éves gyerek gyilkos, aki gyerek létére ugyan szexel, de védekezni nincs esze. Van itt egy a ezzel kb 5 kérdése.
Egyébként meg azt nem szokták abortusznak nevezni, illetve hozzá szokták tenni, hogy miért volt.
Ha meg megállt a szíve, azt missed ab-nak hívják. Úgyhogy te meg egy tudatlan idióta vagy, aki egy gyilkost vèd, meg pátyolgat.
5. Hát inkább vagyok tudatlan, mint megbántsak esetleg ok nélkül valakit.
Ami az elnevezést illeti: "A terhességmegszakítás (interrupció graviditátisz), más néven művi vetélés (abortusz arteficiálisz) orvosi javallatai közé tartozik, ha a magzatnak élettel összeegyeztethetetlen betegsége, fejlődési rendellenessége van, vagy ha magas a gnetikai vagy a méhen belüli magzati ártalmak miatti ( teratológiai) kockázata. Ezen túl szintén orvosi szempontból szóba jöhetnek egyéb, az anya egészségét veszélyeztető állapotok (súlyosan magas vérnyomás, szívbetegség, depresszió vagy pszichiátriai betegségek, vesebetegségek, fertőzések, daganatok)." Szóval de igen, nevezik abortusznak. Ennyit a tudatlanságomról ebben a témában. A kérdést feltevők előéletével kapcsolatban valóban tudatlan vagyok, mert nem szokásom nyomozni utánuk. Mea culpa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!