Az normális, hogy májusi abortuszom óta folyamatosan vérzek?
Figyelt kérdés
Az orvosom azt mondta, a vérzés normális.. na de ennyi ideig?? Már a tampon sem használ, csak ömlik és én szédülök :(2015. okt. 9. 21:19
1/13 anonim válasza:
Nem értek hozzá, mi van abortusz után, de tuti nem normális így. Rengeteg vasat is vesztesz így, szedsz rá tablettát? Sosem járok orvoshoz, de sokkoló, milyen könnyen elintéznek durva helyzeteket :(
2/13 anonim válasza:
Nem normális, sürgősen menj be az ügyeletes kórházba! Miért lenne normális. 1-2 hét a normális.
3/13 A kérdező kommentje:
Múlt héten már bementem hozzá, kb negyedjére, azt mondta ha kell, dupla betétet hordjak. És gyermeket is várok!!
2015. okt. 9. 21:23
4/13 anonim válasza:
Ja, persze, meg kibírod 360 percig levegővétel nélkül. ;)
5/13 anonim válasza:
Dehogy normális, sürgősen menj be dokihoz, a kicsid érdekében is.
6/13 anonim válasza:
ez komoly?
remélem kamu
már bocsi,de ha én 4 hónapja véreznék folyamatosan,nem hagynám annyiba,mennék másik orvoshoz.
7/13 anonim válasza:
6.vagyok
miért volt abortuszod májusban,hogyha most megtartod a babát? mármint 4 hónap alatt annyit változtak a körülményeid? bocsi a kérdésért de kicsit érthetetlen így
egészségügyi abortuszod volt?
8/13 A kérdező kommentje:
Sajnos megerőszakoltak :( Néha alábbhagy a vérzés, de a pecsételő a heti 2-3 nap, az erős az 1-2...
2015. okt. 9. 21:34
9/13 anonim válasza:
ez kezd sántítani, először a neved, kedves Elemér
másodszor, ép eszű nő már a 3. héten rohant volna vissza orvoshoz, és ha ilyen hozzáállása lenne az orvosnak, azonnal másikat választana, de nem, ehelyett lassan fél éve szenved, és inkább kiír egy kérdést gyakorira...
10/13 anonim válasza:
Már rég elment volna a terhesség, ha ez igaz lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!