Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit csináljak? :S nagyon...

Mit csináljak? :S nagyon félek, hogy baj van, szerintem ez nem normális

Figyelt kérdés

Szóval kamasz vagyok. ÉS igen, ilyenkor a hormonváltozás miatt sokminden más...de

3 éve menstruálok körübelül. Nem állt be, de olyan 28-32napon belül mindig megjött. Viszont szeptemberben késett egy kicsit, de megjött. elmúlt, majd rá két hétre megint megjött. elmúlt, most alig telt el egy hét, megint kicsit vérzek. Minimálisan, de akkor is. Mi lehet a baj?

Mitől lehet egyáltalán? Nem szeretném, ha kéthetente jönne meg, mert ugye azért testnevelés órám minden héten van, és így elég kellemetlen. Van valakinek ötlete, hogy ez mitől lehet?:S

2010. okt. 23. 14:32
1 2
 1/11 anonim válasza:
ez természetes, sok időnek kell eltellnie hogy beálljon, semmi baj nincs ezzel. :)
2010. okt. 23. 14:39
 2/11 A kérdező kommentje:

Köszi, megnyugodtam:D

és lehet például stressz hatása? hogy nagyon sokat stresszelek minden nap?

2010. okt. 23. 14:43
 3/11 anonim ***** válasza:
Stressztől nekem inkább késni szokott, de nem vagyunk egyformák, mindenkinek másképp reagál a szervezete. 17-18 éves korodra kell kb. beállnia rendszeresre, ha még nem vagy annyi, akkor semmi gond.
2010. okt. 23. 14:56
 4/11 anonim ***** válasza:
Igen, a stressz is befolyásolja a menstruációt.
2010. okt. 23. 14:57
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszaitokat:) Mostmár megnyugodtam, csak nagyon megvoltam rémüéve, mert ilyen még nem volt:D

Hát meg kellene próbálnom kevesebbet stresszelni:)

2010. okt. 23. 15:02
 6/11 anonim ***** válasza:
Stresszelj nyugodtan. Nehogy már a stresszeléstől is elkezdjél stresszelni. Ez az élet. Semmi bajod sincs. Éld az életedet nyugodtan stresszelve. Ugysem zárhatod ki a világot...
2010. okt. 23. 15:25
 7/11 A kérdező kommentje:

Igazad van:)

köszönöm:)

2010. okt. 23. 15:36
 8/11 anonim ***** válasza:
Valószínüleg még nem állt be, de azt javaslom ha ez így folytatódik menj el orvoshoz.
2010. okt. 23. 16:35
 9/11 A kérdező kommentje:

Hát, ha huzamosabb idejig ez lesz akkor tényleg el kell látogatni egy dokihoz...

De remélem tényleg csak be kell állnia

2010. okt. 23. 16:38
 10/11 anonim ***** válasza:
mennyire vagy kamasz? ha 15-16 elmúltál, akkor ez annyira nem normális és nem ártana felkeresned a nőgyógyászodat :)
2010. okt. 23. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!