Szerintem ez nem normális. Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
A barátnőm és én : tűz és víz. Én vagyok inkább a jókislány, aki nem tulzottan csendes, de nem olyan vad mint ő. Ő... 3.ba már kipróbálta a cigarettát, most pedig pipázik alig 12 évesen! Probáltam meggyőzni, egyszerűen nem megy... Ez nem egészséges, sem normális. Hogy vegyem rá? Vélemény? Félek vagyis őt nagyon féltem és szeretem...2010. aug. 1. 15:38
1/6 anonim válasza:
Szerintem ne barátkozz ilyennel ,mert még hátha téged is belekever.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, nem oylan rossz, mint amilyennek kinéz, nagyon is szeretnivaló, csak engem is zavarnak az iylen dolgai. Nem hagyom, hogy belekeverjen, és neki sincs ilyen széndéka.
2010. aug. 1. 15:50
3/6 A kérdező kommentje:
*ilyen
2010. aug. 1. 15:51
4/6 anonim válasza:
ha eddig nem tudtad lebeszélni, ezután se fogod tudni
beszélni kéne a szüleivel
miért hagyják?vagy nem is tudnak róla?
5/6 anonim válasza:
Manapság korán kezdik a fiatalok én 14 vagyok és még nem próbáltam egyiket se és a legjobb barátnőm se.
De nálunk is vannak ilyenek.A bátyjám barátnője,már 11 évesen erős dohányos volt.
Mivel a barátnőd már rászokott,nagyon nehéz lesz leszoknia róla,úgyhogy nagyon nem tudsz vele mit csinálni.
Próbálj beszélni vele,hátha...Vagy ha ez se segít,előbb-utóbb szólnod kell a szüleinek.
6/6 anonim válasza:
hagyd a francba! te normális tini vagy, ő pedig olyan lázadó fajta! nem lesztek pár év múlva jó barátok. most jobb ha különválnak az utak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!