Szerintetek mennyire számítanak drágának a betétek?
Nagyon draga, ahhoz kepest hogy nagyon soknak a bere nem engexi hogy ez mar beleferjen.. az intim betet semmikepp sem mindanam luxusnak, inkabb alapveto dolog. Sajnos az ara az egekben..
Magyarorstagon nem a semmiert van menstruacio szegenyseg. Sokan nem mennem iskolaba azokon a napokon, amikor megjon nekik... inkabb otthon maradnak, kozepsulikban.
Sokaknak az nagyon draga, pedig nelkulozhetetlen dolog.
Sosem éreztem drágának, nekem két fél csomag DM-es elég havonta, szal kb egy ezrest költök rá összesen. Most már van két kamasz lányom, hát így sem ebben fogunk tönkremenni.
De beszélgettem erről egyszer egy barátnőmmel, neki jóval erősebb a vérzése, csak egy bizonyos, drágább márka válik be, óránként cserél, neki nem ennyiből jön ki. Szóval már kezdem elhinni, ,hogy van akinek ez tényleg gondot okoz anyagilag.
9 darabos Always pamutborítású (az egyetlen amitől nem viszketek) 1700 forint és több kell mint 9 egy menstruációra, ha valaki nem naponta cserél.
Havonta ez az 1700 forint nem drága. Normális országokban nem. Annyi a baj, hogy valakinek 1000 forint is sok betétre, mert kenyeret is ritkán tudnak venni. Tehát a szegénység a baj. De ilyen alapon a kenyér is sokba kerül, minden sokba kerül a magyar fizetéshez képest.
Megnéztem most, Rossmannban a 40 darabos Always 2800, nekem az tökéletes bevált, darabja 70 forint, a menstruáció elején meg végén pedig saját márkásat használok, az meg 11 forint a 32 darab.
Nekem soknak számítana 1400-1600 forint 16 darabért, de kinek mi. Pláne ha sok fogy (nekem ritka, ha 3 napnál tovább tart, így nem is kell annyira sok).
Always 5 + Always ZZZ-vel bírtam csak létezni,ezek szerintem drágák.
Gyenge napokra jó a Bella vagy Jessa, illetve amióta Jaydessem van,ezek elegendőek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!