Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek mennyire számítana...

Szerintetek mennyire számítanak drágának a betétek?

Figyelt kérdés
Mennyire tartjátok soknak az árukat? Most ugye kb. 1400-1500 Ft egy csomag (14-16 db). Az soknak számít szerintetek? Vagy elfogadható ár még?

2024. jan. 20. 11:08
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
59%
Ez részlet kérdés.Ha kell ( márpedig nagyon kell ) akkor higiéniai szempontból nagy rá a kereslet.Elfogadható-e ez az ár vagy nem az egyénileg váltózik,de a szükség nagy úr,ezért a legtöbbje rá áldozza a pénzt.Aki sokalja és nem akar ennyit áldozni az keres más alternativát,ami nem mondható kényelmesnek vagy opcionálisnak.A te esetedben ( csak gondolom ) rááldozod a pénzt mint ahogy eddig is.
2024. jan. 20. 11:22
 2/16 anonim ***** válasza:
89%
Én szeretem a saját márkásokat is aminek maximum 60 ft darabja és nem rosszabbak minőségre mint egy libresse amit legjobban szeretek, az alwayst pedig egyenesen utálom az ingyen sem kellene.
2024. jan. 20. 11:33
 3/16 anonim ***** válasza:
84%

Nagyon draga, ahhoz kepest hogy nagyon soknak a bere nem engexi hogy ez mar beleferjen.. az intim betet semmikepp sem mindanam luxusnak, inkabb alapveto dolog. Sajnos az ara az egekben..

Magyarorstagon nem a semmiert van menstruacio szegenyseg. Sokan nem mennem iskolaba azokon a napokon, amikor megjon nekik... inkabb otthon maradnak, kozepsulikban.

Sokaknak az nagyon draga, pedig nelkulozhetetlen dolog.

2024. jan. 20. 11:36
 4/16 anonim ***** válasza:
83%

Sosem éreztem drágának, nekem két fél csomag DM-es elég havonta, szal kb egy ezrest költök rá összesen. Most már van két kamasz lányom, hát így sem ebben fogunk tönkremenni.

De beszélgettem erről egyszer egy barátnőmmel, neki jóval erősebb a vérzése, csak egy bizonyos, drágább márka válik be, óránként cserél, neki nem ennyiből jön ki. Szóval már kezdem elhinni, ,hogy van akinek ez tényleg gondot okoz anyagilag.

2024. jan. 20. 11:45
 5/16 anonim ***** válasza:
90%

9 darabos Always pamutborítású (az egyetlen amitől nem viszketek) 1700 forint és több kell mint 9 egy menstruációra, ha valaki nem naponta cserél.

Havonta ez az 1700 forint nem drága. Normális országokban nem. Annyi a baj, hogy valakinek 1000 forint is sok betétre, mert kenyeret is ritkán tudnak venni. Tehát a szegénység a baj. De ilyen alapon a kenyér is sokba kerül, minden sokba kerül a magyar fizetéshez képest.

2024. jan. 20. 12:10
 6/16 anonim ***** válasza:
76%
Akciósan szoktam többet venni egyszerre, nem azért, mert számolgatnom kell a forintokat (szerencsére), de a lehető legjobb áron akarom megvenni, hiszen ez tényleg alap, és inkább olyanra költök, ami ad bármi "pluszt".
2024. jan. 20. 12:11
 7/16 anonim ***** válasza:
65%
Nem tartom drágának. Most 623 forint a 20 darabos Bella az Auchanban, egy csomaggal nem fogy el egy ciklus alatt. 60 darab tisztasági 735 forint, ez nagyon sokáig kitart nekem.
2024. jan. 20. 12:27
 8/16 anonim ***** válasza:
71%

Megnéztem most, Rossmannban a 40 darabos Always 2800, nekem az tökéletes bevált, darabja 70 forint, a menstruáció elején meg végén pedig saját márkásat használok, az meg 11 forint a 32 darab.

Nekem soknak számítana 1400-1600 forint 16 darabért, de kinek mi. Pláne ha sok fogy (nekem ritka, ha 3 napnál tovább tart, így nem is kell annyira sok).

2024. jan. 20. 13:13
 9/16 anonim ***** válasza:
80%
Ezért váltottam kehelyre. Már 4 éve nem vettem se betétet, se tampont.
2024. jan. 20. 16:06
 10/16 qborka ***** válasza:
51%

Always 5 + Always ZZZ-vel bírtam csak létezni,ezek szerintem drágák.

Gyenge napokra jó a Bella vagy Jessa, illetve amióta Jaydessem van,ezek elegendőek.

2024. jan. 20. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!