Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek ez kovernek...

Szerintetek ez kovernek szamit mar? Nyilvan nem, de ez csunya, vagy inkabb csinos?

Figyelt kérdés

Van egy kicsi felesleg a hasamon, 150centi vagyok, olyan 55kiló. De nem olyan kis felesleg amikor a kamu testképzavaros lanyok mondjak a 45kilojukra, hogy uristen de kover vagyok nem???? Hanem ilyen kis sütis has naxd

Tavaly 2x nekifogtam a dietanak, sikeresen mondjuk de most ugy nem is az, hogy zavar mert nyilvan nezegetem magamat, meg behuzom epp a hasam valamikor amikor puffadok, de nem feltetlen akarok nekiallni most dietazni, csak arra vagyok kivancsi, hogy szerintetek igy ismeretlenben ez nyilvan nem koversefnek szamit, de ha ranezel egy ilyen lanyra kovernek mondod?

Mastol sose kaptam meg ilyen negativ kritikat, inkabb a kozossegi mediaban latom ezt masok altal ill. a media ami miatt (IS) igy erzek. De az meg nem a valosag.. nyilvan anyukam mondta mar, hogy igen van pici kis pocim de alacsony derekuak nem tudnak mit tenni. Meg hat basszus 10eve fix, hogy nem nottem mar

Adottsagokbol kaptam szepen, arcom is szep szerintem, de hogy

hogy is mondjam

van rajtam egy feszulos nadrag, es egy szinten csini testhezallo polo, es van h egy icirpicurit latszik a hasam, marmint, hogy igy nem teljesen lapos. Meg hat nyilvan szerencses vagyok mert nem jutott tul sok derék nekem, szóval nem latszik szepen az alakom. Marmint nem lehet trukkozni a homokora alakkal, csak ha beturos icipicit buggyos polo van rajtam. Szoval egy szo mint szaz, ez nem szamit koversegnek nem? Ha mar igy a vegere jutottam, biztos elkezdek megint dietazni, de olyan boldogga tesz az, ha a parom meglep egy kis csokis kroasszannal vagy egy kis ezzel azzal, es olyan boldog vagyok egy kis kajatol mar. Namindegy, szoval nemtom h ez gusztustalan e, vagy csak en vagyok nagyon buta

Elnezest aki osszekavarodott, vagy nem erti, 2p alatt fogalmaztam meg illetve gondoltam at igy 13ora melo utan. Aki erti az kommenteljen na

l20

2024. jan. 16. 22:55
 1/7 A kérdező kommentje:
Ja illetve vagy egy betegsegem amitol az alhasam megpuffad néha de ez tok lenyegtelen, csak mielott esetleg valaki belem allna, HOGY ,,AKKOR HA ILYET KERDEZEK AKKOR FOGYJAK LE HOGYHA NEM TETSZIK" Reszben jogos, de mar kifejtettem. Majd egyszer. Csak a tukorben meg kovernek latom magam, egyebkent meg nem vagyok, de nem látom azt, hogy ne lennék, pedig eljut valameddig, HOGY AZ NEM ILYEN
2024. jan. 16. 23:00
 2/7 Ypszilon1980 ***** válasza:
Hát elég kusza ahogy írtad, de szerintem értem. Azt gondolom, hogy neked nem kell diéta, inkább aktív mozgás. A média nem nem valós, hanem torzító hatása van, de ha megfigyeled a 80%-a tuti lelki gondokkal küzd ugyanúgy, a külső nem ehhez igazodik sokszor csak egy kreált kép, de oda ez kell, ott a testéből él.
2024. jan. 17. 07:08
 3/7 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszod, igazad van🥰
2024. jan. 17. 11:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Látni kellene.
2024. jan. 17. 11:26
 5/7 anonim ***** válasza:
Ez a túlsúly határán van. Mivel fiatal vagy és az emberek nagy része hízik az évek során, nem árt odafigyelned. Nem csak esztétikai szempontból, eféstségugyileg is fontos
2024. jan. 21. 18:21
 6/7 anonim ***** válasza:
* egészségügyileg
2024. jan. 21. 18:22
 7/7 anonim ***** válasza:
150 cm-hez az 55 kiló már elég sok. Egy 10est le kéne dobni. Főleg mert most kéne a csúcsformádban lenned. így 30 évesen 95 kiló leszel. Kezdj el normális kaját enni.
2024. febr. 21. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!