A fűző maradandó változást okoz?
Figyelt kérdés
Nem érdekel mennyire egészségtelen meg miegymás, genetikailag lehetetlen nekem a vékony derék, hiába edzek egy éve a derekam nem akar olyan lenni amilyennek szeretném, pedig már csak 56 kiló vagyok a 165 centimhez, és mindent edzéssel adtam le, meg nasi megvonással nem pedig koplalással. Most kezdtem el használni 2 napja, ha ekkorára összenyom az olyan tökéletes lenne nekem, olyan 68-70 centire nyomná a derekam, de ez mennyire maradandó dolog? Érzem a gerincemnek is kényelmesebb, kevesebbet fáj a hátam, csinosabbnak érzem magam, de ha mondjuk 12-16 órát hordom naponta, mondjuk 3 napig aztán 1 nap kihagyás és megint 3 napig hordom, akkor kb mennyi idő alatt kezdd el látszani?2017. okt. 26. 18:47
1/3 anonim válasza:
egészségügyi fűző, vagy csak sima merevítős ruhadarab?
2/3 A kérdező kommentje:
hát nem igazán merevít engem, de nem egészségügyi, ilyen sportfűzőnek mondanám
2017. okt. 26. 19:42
3/3 anonim válasza:
hát... az egészségügyi fűző gerincferdülésre jó, azt maradandóan javítja, de egy sima fűzőtől úgy amúgy nem lesz vékony a derekad, nem vagy gyurma
tipikus hasi úszógumi a pcos/ir tünete, esetleg nézess cukorterheléses inzulin szintet vérvételből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!