Pajzsmirigyesek!? L-Thyroxine szedes megkezdese utan kb mennyi idovel ereztetek a valtozast es milyen problemak javultak legeloszor?
Ez NAGYON eset függő, van akit enyhe, van akit extrém alulműködésből igyekeznek beállítani, tehát nehéz általánosítani, de úgy gondolom, hogy csaknem azonnal fogsz változást érezni. Már akár 1 hét alatt javulhat a nyomott, fáradékony, álmatag érzés, kicsit felfrissülsz, utána ez teljesen megszűnik, ha beáll a megfelelő érték.
Lassabb folyamat a testsúly normalizálódása, ha volt hízás, de az is jönni fog, a felhalmozódott vizet legalábbis gyorsan ki fogja pörgetni a szervezeted.
Nekem 6 hét után a fáradtság kezdett elmúlni, 3hónap alatt lettem sokkal jobban, menzesz csökkent, bőröm lett szebb, körmeim erősödtek, anyagcsere felgyorsult végre, mire beállt a 2körüli érték (5hónap) addigra a súlyom is visszaállt (4kg + volt rajtam emiatt). Viszont a gyógyszer mellékhatása hogy néha (főleg frontok idején) a pulzusom kiugrál, szorító érzés van a mellkasomba és a gyógyszer elkezdése után 2hónappal volt egy pánikrohamom is.
A hideg kéz-láb, fázósság, hajhullás nem múlt el sajnos, utóbbi csak csökkent. :\
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!