Menstruációs bugyi használata mennyire összeegyeztethető a hétköznapokkal?
A Redy és hasonló menstruációs bugyik, mennyire lehet jól használni őket a hétköznapokban? Mennyit bírnak ki? Kibírnak ezek is egy teljes napot normál vérzés esetén?
Ha nincs otthon az ember is használhatóak?
Aki ilyen mensibugyit használ, hogyan oldja meg benne a mindennapjait, amikor például huzamosabb ideig nincs otthon? Mennyire alkalmazhatóak jól a mindennapi teendők mellett ezeknek a mensibugyiknak a használata?
Én imádom, már csak ezeket használom.
Nekem egy egész napot nem bír ki, nap közben egyszer cserélni kell, de láttam már olyan változatot, amihez nem kell levetkőzni, patentos. Ha nem tudsz olyat szerezni, és cserélni sincs lehetőséged, én van hogy kettőt húzok fel és akkor atombiztos:-D Bár az én vérzésem az első 3 napon rengeteg, a maxi betétet is 2 óránként kellett cserélnem.
Én csak ajánlani tudom.
3as, nekem elég sok féle van, magyarból az Its Redy legerősebbje (ezt sajnos már nem lehet kapni) nekem nagyon erős vérzésnél is max kettő kell egy nap.
Van modybody márkájú, ezt is szeretem nagyon
Leggyengébb napokra pedig Wish ről rendelt, nekem ezek is teljesen jók.
4es:Miért te mikor cserélni mész először egy bontatlan majd egy használt betéttel a kezedben grasszálsz a folyosón? Ugye hogy nem... Én ikeás zárható zacskót használok a bugyik tárolására, van egy a tisztának, és egy a használtnak, és cserélni pedig táskával megyek, ahogy kb mindenki.
Nem érzek semmit, nem diszkomfortos, ha úgy látom kezd megtelni, cserélek, nem ülök a saját véremben jobban mint egy betétnél, vagy egy tamponnál.
5ös, akkor te betéttel a kezedben grasszálsz a folyosón, táska nélkül?
Nyugi, nekem a betét meg a tampon undorító. És nem, nem kell mindent leszedni magadról, melltartó, pulóver maradhat. Kivéve, ha betétet is meztelenül cserélsz.
értem hogy neked nem szimpatikus, de ne ítélj el olyat amit ki se próbáltál, nem tudod hogy működik. Én pl rendszeresen érzem az állott vérszagot azoknál akik betétet használnak és nem cserélik óránként, nekem az a szag gyomorforgató. Mensibugyinál nem érzem.
Amúgy 7-es olyan túlzásokba esel, mintha direkt nem akarnád érteni 😀 A tampon/betét elfér a markodban, zsebedben. Egy ilyen bugyi nem. Aztán egy cseréhez ott nem kell levenned a nadrágot, cipőt, itt igen, vagy ha van patentos, oké, akkor nem... De az egész alfeled csupa vér, mert jobban szétkenődik, mint egy tampon vagy betét, és még mindig ott van a tény, hogy kedves kis csomagként ott büdösödik egész nap a táskában. 🤢
Úgy csináltok amúgy, mintha a betét meg a tampon nem a kényelmet szolgálná.... erre vissza az időben 300 évet, mikor rongyokat használtak. Csináljátok, de ez a felsőbbrendűsködés, amit leadtok mellé, az rohadt vicces, főleg, hogy te csücsükélsz egész nap a saját levedben és még büszke is vagy rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!