Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit gondoltok erről az eldobha...

Mit gondoltok erről az eldobható menstruációs bugyiról? Tapasztalat?

Figyelt kérdés

[link]

Vajon lehet nappal is hordani vagy tényleg éjjelre a legjobb?

2023. dec. 11. 13:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
51%
Akkor már miért nem veszel rendes menstruációs bugyit, amit annyiszor használsz, amennyiszer csak akarod?
2023. dec. 11. 14:00
 2/13 qborka ***** válasza:
34%

A legjobb,ha tényleg nagyon erős a vérzésed. Én a hormonspirálom előtt csak ebben mertem aludni,ez kibírt 6 - 7 órát.

Nappal csak otthon volt rajtam, mivel ilyen napokon a lakást sem hagytam el.

Szerintem kényelmes,ha átlagos a testalkatod megfelelő. Nagyon vékony nőről szerintem leesik,vaskos combon,hájas csipőn pedig kényelmetlenül feszülhet.

Ha hosszú felsővel illetve nem cicanadrággal veszed fel, nem lesz látható. Mert azért vastagabb,mint egy betét.

2023. dec. 11. 14:03
 3/13 A kérdező kommentje:

#1: őszintén, kényelem. egyébként erős a menstruációm eléggé. alapból csak betétet használok, tampont soha. de így azért van hogy kiázik.

#2: koszi! ez ki szokott úgy ázni mint egy rendes betét, pl "középen" miközben elől-hatul nincs kihasználva ?

2023. dec. 11. 14:14
 4/13 qborka ***** válasza:
34%

A szimpla mensi bugyi szerény véleményem szerint valóban erős vérzés mellé használhatatlan.

Ennek a bugyinak jóval hosszabb a nedvszívó rétege,mint pl az Always 5-ös betét.

Az,hogy hol ázik át, szerintem attól is függ pl mozogsz e

De egyébként igen, ott középen veszi fel a legtöbb vért

2023. dec. 11. 15:11
 5/13 anonim ***** válasza:
31%
3-as örülök, hogy munkát adsz a szeméttelepeknek. "Kényelem"... Majd gondolj erre vissza 30-40 év múlva...
2023. dec. 11. 15:13
 6/13 qborka ***** válasza:
34%

Hát,aki a szeméttelepre hivatkozik ..

nem tudom,belőled biztos nem jött ki 15-20 perc alatt 250 ml vér,ami egy teli M méretű kehely.

Ugyanis képzeld el, próbáltam környezetbarát alternatívát,de sajnos valóban erős vérzés esetén egyik sem jött be.

Szerintem inkább ne is internetezz,az is rengeteg energiát igényel...

2023. dec. 11. 15:31
 7/13 A kérdező kommentje:
koszi qborka a tippeket :) arra voltam vagyis vagyok kíváncsi, hogy neked konkrétan volt-e hogy kiázott? csak mert nekem az éjszakai betét (most nem tudom h az-e az 5-os) is simán kiázik... akinek eros menzije van annak ez ismeros gond... igen, egyébként a mosható mensi bugyi az elvileg semmi ehhez képest, legalábbis remélem ...
2023. dec. 11. 15:37
 8/13 A kérdező kommentje:
ja, amúgy futni, kocogni szoktam így "azokon" a napokon is, fallabda néha :D
2023. dec. 11. 15:38
 9/13 qborka ***** válasza:
76%
Nem,ez soha nem szivárgott sehol. Szerintem lehet vele tesizni. Én anno kihagytam az elő 3-4 napot,erőtlenség miatt.
2023. dec. 11. 15:46
 10/13 A kérdező kommentje:
na, majd akkor megírom hogy hogy vált be ^^ sporttal, mindennel...
2023. dec. 11. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!