Mit gondoltok erről az eldobható menstruációs bugyiról? Tapasztalat?
A legjobb,ha tényleg nagyon erős a vérzésed. Én a hormonspirálom előtt csak ebben mertem aludni,ez kibírt 6 - 7 órát.
Nappal csak otthon volt rajtam, mivel ilyen napokon a lakást sem hagytam el.
Szerintem kényelmes,ha átlagos a testalkatod megfelelő. Nagyon vékony nőről szerintem leesik,vaskos combon,hájas csipőn pedig kényelmetlenül feszülhet.
Ha hosszú felsővel illetve nem cicanadrággal veszed fel, nem lesz látható. Mert azért vastagabb,mint egy betét.
#1: őszintén, kényelem. egyébként erős a menstruációm eléggé. alapból csak betétet használok, tampont soha. de így azért van hogy kiázik.
#2: koszi! ez ki szokott úgy ázni mint egy rendes betét, pl "középen" miközben elől-hatul nincs kihasználva ?
A szimpla mensi bugyi szerény véleményem szerint valóban erős vérzés mellé használhatatlan.
Ennek a bugyinak jóval hosszabb a nedvszívó rétege,mint pl az Always 5-ös betét.
Az,hogy hol ázik át, szerintem attól is függ pl mozogsz e
De egyébként igen, ott középen veszi fel a legtöbb vért
Hát,aki a szeméttelepre hivatkozik ..
nem tudom,belőled biztos nem jött ki 15-20 perc alatt 250 ml vér,ami egy teli M méretű kehely.
Ugyanis képzeld el, próbáltam környezetbarát alternatívát,de sajnos valóban erős vérzés esetén egyik sem jött be.
Szerintem inkább ne is internetezz,az is rengeteg energiát igényel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!