A kehely meg a menstruációs bugyi használata mellett mi szól? Miben jobbak, mint az eldobható tamponok, betétek?
A kehelynél bizarrabb, betegebb dolgot nem sokat tudok elképzelni.
Bakker egy tölcsérnyi izé van a p...dban egész nap :D
Nem mindenki olyan tág, hogy harangozni lehet benne.
A kehely undi a véres cucchoz nyulkáljak még lehet a ruhámra is cseppen mosogassam ki aztán még tegyem is vissza..
Nem…
A menstruálciós bugyinak meg nem látom értelmét kb ugyan az mint a betét
A tampon annak ajánlott aki nem nagyon tud cserélni sűrűn
Én betétes vagyok mert sűrűn van lehetőségem cserélni
A kehely drágább, de többször használhatod, egyébként meg be-és kivenni nem olyan egyszerű. A betét egyszerű, én emellett voksolok. A menstruációs bugyi a környezet szempontjából jobb mint a betét (kehely szintén) de azt is cserélgetni kell, és akkor ott hurcolod magaddal egész nap azt az 1-2 véres bugyit, amíg haza nem érsz? :/
Youtube-on egyébként tudsz nézni ezekről videókat, ha bővebben is érdekel
Akinek fingja nincs a kehely használatáról és működéséről az miért ír baromságokat?
Sokkal kényelmesebb, kevésbé káros az egészségre, mint a tampon, nem mellesleg kevésbé szennyezi a környezetet.
És a kelyhet egyszer kell csak megvenni, így hosszabb távon olcsóbb.
SZÁMOMRA a kehely előnyei:
- nem kell ebbe abba csomagolva ide oda rakosgatni, tartani attól, hogy büdös lesz a szemét
- sokkal tovább bírja, mint egy tampon, hiába tűnik nagynak, egyszerűbb felhelyezni és kivenni, mint egy nagymérető tampont. Nekem olyan munkám van, ahonnan bármikor nem tudok kiugrani csereberélni
- valóban nem termel szemetet. Én a sok kicsi sokra megy híve vagyok, ha valamivel kevesebb szemetet tudok termelni anélkül, hogy nekem abból egészségkárosodásom lenne, esetleg komolyan le kellene adnom a kényelmemből, akkor megteszem. Nem, egyáltalán nem érdekel, hogy a szomszéd Aranka mit dugdos vagy nem dugdos magának, engem csak és kizárólag a saját életem és a saját környezetem érdekel
- pár hónap után megtérül az ára, nem kell mindig boltba menni miatta, nincs kellemetlen felismerés, hogy “jaj, semmi nincs itthon”, nem kell a boltban kellemetlenül éreznem magam, ha tampont, betétet veszek
- nem kell vendégségben kényelmetlenül éreznem magam, ha màr a budin ülve fedezem fel, hogy itt bent nincs kuka, és nem kell mindenki előtt kérdezősködnöm, hogy a véres sz@rjaimat hova dobjam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!