Létezik olyan menstruáló nő, aki sosem használt még eldobható betétet?
Tudom, nem egy fontos kérdés, de kíváncsi vagyok a véleményekre, ezért felteszem. :D
Szóval láttam egy magyar vlogger nő (kb. 25-26 éves) videóját a közelmúltban, ilyen adományokat gyűjtött rászorulókak, és azt mutatta be. És volt a cuccok között betét is.
És valaki megjegyezte kommentben, hogy az a márkájú betét amit vett, az kb. a legrosszabb minőségű fajta, mire ez az influenszer azt írta, hogy "ő sosem használt betétet ezért nem tudja, melyik milyen" - na és ez számomra hihetetlenül hangzik, a következők miatt:
- tampont nem használnak első mensinél, mert nem tudják feltenni, idő kell mindenkinek míg megtanulja
- kelyhet akkor pláne nem
- a mosható betét, mensibugyi pedig csak most az utóbbi 4-5 évben váltak ismertté, ő pedig már ugye javában a 20-as éveiben jár, de egyébként se tartom még ma se életszerűnek, hogy valaki pl. mensibugyit használjon, már rögtön az első alkalomnál is.
Mit gondoltok, a fentieket tekintve, tényleg nincs olyan nő aki még sose használt egyszer használatos betétet?
Vagy én nem gondolom jól és előfordulhat ilyen?
Normális válaszokat, véleményeket! Köszönöm!
Nem hiszem, hogy az ilyen nyilatkozatokat ennyire szigorúan kellene érteni. Lehet, hogy használt párszor betétet, de azt sem ő vette, hanem a szülei és fogalma sincs, hogy milyen eldobható betétek mit tudnak.
Abban biztos vagyok, hogy van, aki nem használ ilyen terméket. Nálunk nem annyira jellemző, de szegényebb országokban mindenen próbálnak spórolni.
"tampont nem használnak első mensinél"
Honnan tudod? Minden menstruáló nőt ismersz?
Amúgy egyáltalán nem új találmány a mosható, sőt, régen kb csak a mosható textil volt, vagy a vatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!