Létezik olyan menstruációs fürdőbugyi amivel lehet úszni?
13 éves lányomnak pont a tengerpari nyaralás alatt lesz meg valószínűleg,betétet használ.
Ha létezne ilyen fürdőbugyi ami nem enged se ki se be semmit akkor vennék neki egyet.
Van, csak nem hatékony.
Biztos nem tennék ki egy 13 évest egy nagy esélyű tengerparti megszégyenülésnek.
Nyugodtan használhat mini tampont.
Amúg meg azt sem tudom teljesen elhinni, hogy a 13 évesnek rendszeres, szóval egyáltalán nem biztos, hogy pont akkor fog neki megjönni.
Van, de hülyeség. Én biztosan nem mennék be csak ilyennel a vízbe úgy, hogy nyitva a méhszájam.
Tampon oké rögtön cserével, ebben a cuccban nem bíznék meg :(
Persze nem biztos,hogy pont akkor lesz meg, de általában 34-36 naponként szokott megjönni neki, nyilván még változik,nem 28 naponként van meg neki. Azért a mai lányok már elég hamar kezdenek menstruálni, a lányom is másfél éve menstruál.
Bár hozzáteszem 36 évesen ha nem szedek gyógyszert nekem soha nem volt 28 napos,inkább 35-40nap között.
Amikor a fiammal terhes lettem az 50.ik napon teszteltem először pozitívat!
#5. Nem értem, hová akarsz kilyukadni.
Igen, tudom, hogy a lányok már 9-10 éves3n menstruálnak, de a másfél év az kb. kutyafúle időtartam ahhoz, hogy "beállt" ciklusról beszéljünk. Ráadásul eleve az utazás miatt is borulhat a ciklus.
Azt meg végképp nem értem, miért ne használhatna mini tampont?!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!