Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Attól, hogy szűz vagyok, még...

Attól, hogy szűz vagyok, még megnézethetem a mellemet egy orvossal? 27/N

Figyelt kérdés
A bal mellem eléggé fájt valamelyik nap, és most kíváncsiságból megtapogattam. Egy kicsi gumót éreztem benne. Megijedtem, mert nagyimnak volt mellrákja, amit meg kellett. Viszont nem tudom, hogy ha szűz vagyok, akkor nem jöhet elő nálam, ugye? Vagy örökölhetem így is? Egyébként, tavaly jött is a mellbimbómból néhány napig fehér folyadék, de aztán az elmúlt magától. Kellene félnem? Vagy ne foglalkozzak vele?

2024. jan. 12. 21:00
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
80%

Ugye ez kamu, lécci nyugtass meg. 27 évesen azért ilyen alap dolgokat hogy a szüzesség meg a rák két külön dolog.

Eleve a szüzesség nem egy orvosilag létezõ dolog. Kultúrálisan létezik, de a szûzhártya mindenkinél màs, nincs egyforma factory setting.

De ezt hagyjuk.

A rák meg igen, genetikus. Ha gyanakszol, nézesd meg.

Ezek jelek, amikre figyelj:

[link]

[link]

2024. jan. 12. 21:14
 12/30 anonim ***** válasza:
84%
Akkor most menj egy rendes dokihoz. Bár ha ennyire 'tájékozott' vagy 27 évesen, nem biztos, hogy a szüzességeden humorizált...
2024. jan. 12. 21:15
 13/30 A kérdező kommentje:
Remélem, hogy nincs baj, hisz csak tavaly jött belőle ilyen kis folyadék, az is csak néhány napig. Előre félek, hogy emlékezni fog rám a nőgyógyász, és megint kinevet.
2024. jan. 12. 21:16
 14/30 A kérdező kommentje:
Nincs más nőgyógyász a városomban rajta kívül...
2024. jan. 12. 21:17
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

Persze hogy megnézetheted, sőt, nézesd meg mielőbb! A szüzességnek ehhez semmi köze. És ha nagymamádnak mellrákja volt, vagyis a családi anamnézis pozitív, akkor évente járj szűrésre.

És ne ijedj meg, egy csomó lehet sokminden, pl. ciszta, zsírcsomó, megnagyobbodott nyirokcsomó, de nagyon fontos, hogy mielőbb megnézesd, és biztosat tudj. Szurkolok, hogy ne legyen semmi gond.

2024. jan. 12. 21:18
 16/30 A kérdező kommentje:
Azért vagyok ilyen "tájékozott", mert senki nem világosított fel semmiről.
2024. jan. 12. 21:18
 17/30 anonim ***** válasza:
61%

Cicuka, itt a kezedben a komplett internet a világ kb. össz tudásával.

Vagy vilagosítsalak fel a Google használatáról?

2024. jan. 12. 21:20
 18/30 anonim ***** válasza:
86%
Különösen bunkó orvos, aki ilyet mond. Én inkább mennék akkor magánba. De ha csak ő jöhet szóba, akkor is menj mielőbb.
2024. jan. 12. 21:21
 19/30 anonim ***** válasza:
82%

Nincs köze a kettőnek egymáshoz, menj nyugodtan orvoshoz.

Viszont ez az orvos nagyon gáz, nem tudsz máshoz menni? Másik városba, ha van közel másik város? (Olyan orvosnak hangzik, aki menstruációs görcsre fogamzásgátlót ír fel, hogy az majd segít. Aha, hát nem, csak elnyomja az igazi okot...)

Ha semmi esély, hogy máshoz menj, akkor ne törődj a hülye beszólásaival, vágj faarcot.

Sajnálom, hogy senki sem világosított fel ezekről, remélem neten azért utána tudsz olvasni a kérdéseidnek például a menstruációval kapcsolatban. Ha eljön az ideje, és úgy érzed készen állsz rá, olvass a szexuális aktusról, a védekezésről, a termékenységről, az ovulációról, vagy írj ki itt kérdést, ha bizonytalan vagy. Ne törődj a sértegető válaszokkal, vannak bőven segítőkész emberek itt, ne félj kérdezni.

2024. jan. 12. 21:25
 20/30 anonim ***** válasza:
28%
Ez csak a szüzes-nőgyógyászos perverz. :)
2024. jan. 12. 21:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!