A nőgyógyászok mennyire ítélkeznek?
Az én nőgyógyászom is hasonló beállítottságú, ő pl megjegyzést tett egyszer arra, hogy borotválom magam és "az nem egészséges". A szexuális életemre vonatkozóan is tett fel kérdéseket, de én mondjuk más karakter vagyok, hamar "lekevertem", félszavakkal reagáltam, aztán haladjunk. Szakmai szempontból viszont sokat segített, támogatott, ezért is maradtam nála.
Az, hogy 18 évesen még nem volt szexuális kapcsolatod, "A mai világban" inkább becsülendő, mint megkérdőjelezhető, miközben a nyolcadikas ballagás előtt már a kislányok többet szexeltek, mint egy évek óta házas férfi és nő. Legyél büszke magadra, majd eljön az az ember, akivel ezt elkezded, addig pedig érdemes a betegjogi képviselőt megkeresni, illetve másik nőgyógyászt, lehetőleg hölgyet, ha van rá mód!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!