Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A nőgyógyászok mennyire...

A nőgyógyászok mennyire ítélkeznek?

Figyelt kérdés
Elmentem nőgyógyászhoz, mert az endokrinológusom elküldött menstruációs problémák miatt. Eléggé paráztam, mert az első alkalom volt. Az orvos férfi volt, olyan 40 körüli. Mikor mondtam, hogy biztosan nem vagyok terhes, mert még nem volt intim kapcsolatom, akkor így felnézett, “ooo, vallásos?” Mondom “nem, egyszerűen így alakult” erre már ilyen lesajnálóan, hogy “ooo, értem” és akkor még megkérdezte, hogy senkinek a keze/szája sem járt arra, stb. És mikor épp az ultrahangot csinálta rám nézett, és kérdezte, hogy nem biztos az identitásában, vagy hogy hogy? Annyira de annyira megalázó volt. Mármint a szüzességem okához nem igazán van köze, nem? Vagy ez normális és én vagyok érzékeny? 18N

2023. nov. 19. 11:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
28%

Elküldtem volna a jó édes anyjába a vizsgálat végeztével, az biztos. Hogy lehet valaki ekkora bunkó?

9es, a szüzesség csak egy állapot, nem kell piedesztrára emelni senkit, aki 18 évesen még szűz.

Majd 19 évesen már lehet nem lesz az :D

2023. nov. 20. 11:35
 12/12 anonim ***** válasza:
45%
megint a perverz
2023. nov. 20. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!