Nőgyógyászati kivizsgálás szűzként?
Voltam már nőgyógyásznál fogamzásgátló kiíratása miatt (bőrgyógyászati megoldásként), de ultrahangon kívül mást nem csinált, azt mondta, menjek vissza ha már lehet rákszűrést csinálni, miután elvesztettem a szüzességem.
Viszont szerintem nekem van valamilyen fertőzésem már régóta, csak anyukám vállton állítja, hogy hüvelyi fertőzést szűzön nem végeznek el (egyébként nem is ott érzem, hanem főleg a csikló körül)
Viszont én addig nem szeretném elveszteni a szüzességem, amíg ez a fertőzés nem rendeződik, kényelmetlenül érezném magam meg nem tudom mennyire fertőző.
Tudtok ezzel kapcsolatban mondani tanácsot? (Az a terv hogy kinézek egy másik nőgyógyászt magánban, és telefonon megkérdezem hogy szűzen is lehet-e fertőzést diagnosztizálni, de inkább előbb megkérdezlek titeket hátha nem lesz erre szükség és elég csak egy időpont egyeztetés )
Köszi 5-ös a normális választ, ezzel legalább már tudom hogy az orvos nem fog hülyének nézni, a fertőzéses kenetet leveheti. Remélem meg is lesz vele a probléma és az arra való megoldás, idén a legtöbb orvosi problémámat meg akarom oldani mert már ez is esedékes volt csak sosem mertem.
Nem tudom a többiek viszont miért ugranak egyből, csak azért mert a szüzességgel kapcsolatban tettem fel kérdést, perverz férfi lennék? Nem érdekelhet a saját testem és annak meggyógyítása?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!