Hormonális betegség?
A vérvételt ki elemezte ki, endokrinológus? Ha nem, akkor érdemes endokrinológushoz elmenni.
Kitartást, tudom, milyen érzés, nekem a combomon lettek striák, és a térdemen, borzasztó. Kivizsgálás folyamatban van még...
Igen belgyogyaszaton vizsgaltak meg a leletet:(
Szegeny kitartast!
Illetve meg jut eszembe h tunetnek megjelentek ilyen allergias csalankiutesek az arcomon a semmibol..akar kezemen is neha elojon
Tönkre tetted magad. Nincs már mire várni, le kell állni a tablettával mielőtt egy infarktust kapnál.
Fél év alatt 15kg nagyon sok. Gondolom előtte se voltál sovány
Nem tudom milyen magassághoz voltál 54kg, illetve az eloszlásról fogalmam sincs (izomzat, medencecsont szélessége, vállszélesség, mellek mérete), de nem is annyira lényeges.
Nagy hiba volt részedről, hogy ennyire elengedted magad. Ugye szeded még a fogamzásgátlót? Szerintem ne tedd, hiszem egyértelműen ezzel hozod összefüggésbe a hízást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!