Milyen orvoshoz kellene ezzel fordulnom?
eléggé pattanásos az arcom, nagyon szőrösödök és könnyen be is gyulladnak a tüszők, főleg bikinivonalnál
a menzeszem se teljesen rendszeres, sok a mindennapi folyásom, és kellemetlen szagú
észrevettem, hogy mintha a hajam is ritkulna
nőgyógyászati szűrésre évente járok, semmi különöset nem talált, a petefészekkel van egy apró gond, valami olyasmi, hogy nem mindig teljes a peteérés, de egyszerre sok pete érik
teszt szerint van némi glutén érzékenységem, de amúgy meg semmi bajom, változatosan eszem, nem tartok diétát
sejtem, hogy valamiféle hormonprobléma lehet, de nem tudom, hogy ezzel hova kellene fordulnom
Miért hanyagolod el ennyire magad nőként?
Neked nem egy problémád van, hanem sok.
Gasztroenterológia, Endokrinológia, Nőgyógyászat-ez minimimum 3. problémát sejtet nálad.
*a petefészekkel van egy apró gond, valami olyasmi, hogy nem mindig teljes a peteérés, de egyszerre sok pete érik
Ez nem apró gond, hanem nagyon nagy gond.
Ok, kérdező, az 1-es vagyok, met látom, hogy megy az észosztás a semmiből.
A tüneteid kísértetiesen emlékeztetnek a PCOS és IR tüneteire. Ez gyakran együtt jár pajzsmirigy-bajokkal is.
Tehát: endokrinológia ÉS olyan nőovos, aki PCOS-t kezel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!