Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek indokolt orvoshoz...

Szerintetek indokolt orvoshoz fordulnom ezzel a menstruáciòs ciklussal vagy mèg “belefér”?

Figyelt kérdés

Leírnàm az évemet hogy alakult. Január 30 napra jött meg.

Február 30

Március 30

Április 39

Màjus 39

Június 47

Július 35

Augusztusban ma tartok a 38.-ik napnál. Azt tenném még hozzá hogy szülés után oktòberben jött meg először. Köszönöm a segítséget

2018. aug. 29. 15:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Szoptatsz esetleg? Ha igen, szerintem nincs ok az aggodalomra. Viszont ha nem, akkor én még októberig figyelgetném és után felkeresném a dokit. Főleg, ha korábban nagyjából egyforma hosszúak voltak a ciklusaid.
2018. aug. 29. 15:54
 2/5 A kérdező kommentje:
Szeptemberben hagytam abba a szoptatàst,oktòberben jött meg a menstruáciòm.
2018. aug. 29. 18:09
 3/5 anonim válasza:

Szia , en meg csak most fogok szulni , de nekem elotte volt ilyen a ciklusom es azt mondtak ra az orvosok , hogy TELJESEN normalis. Volt olyan , hogy 27 napot vartam , volt amikor 38 - at. Engem nem nagyon zavart , osszejott a baba is.

Amikor erre azt gondoltam , hogy nem normalis es pontos kell hogy legyen , elmentem nogyogyaszhoz. Kivizsgalt, tesztoszteron volt magas es felirt egy fogamzasgatlo tablettat, de nem jott be (szaraz lett tole a borom) es inkabb abbahagytam a szedeset. Semmi bajom nincs mai napig.

A velemenyem (szules utan vagy ) - ha aggodsz, menj el orvoshoz , csinalnak 1-2 vervetelt, mi jatszodik le a szervezetedben. En nem hinnem hogy barmi problema lenne , es teljesen normalis cikusnak tunik . Van akinek megjon szules utan es nagyon rendszertelen! A tied meg rendszeresek is tunik!

2018. okt. 1. 07:53
 4/5 anonim válasza:
Junius 47 nel mire gondoltal amugy?
2018. okt. 1. 07:55
 5/5 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam hogy màjus 4-én jött meg,aztán pedig június 19. Lehet érthetetlenül îrtam le bocsi. Köszönöm a válaszokat!
2018. nov. 1. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!