Szerintetek indokolt orvoshoz fordulnom ezzel a menstruáciòs ciklussal vagy mèg “belefér”?
Leírnàm az évemet hogy alakult. Január 30 napra jött meg.
Február 30
Március 30
Április 39
Màjus 39
Június 47
Július 35
Augusztusban ma tartok a 38.-ik napnál. Azt tenném még hozzá hogy szülés után oktòberben jött meg először. Köszönöm a segítséget
Szia , en meg csak most fogok szulni , de nekem elotte volt ilyen a ciklusom es azt mondtak ra az orvosok , hogy TELJESEN normalis. Volt olyan , hogy 27 napot vartam , volt amikor 38 - at. Engem nem nagyon zavart , osszejott a baba is.
Amikor erre azt gondoltam , hogy nem normalis es pontos kell hogy legyen , elmentem nogyogyaszhoz. Kivizsgalt, tesztoszteron volt magas es felirt egy fogamzasgatlo tablettat, de nem jott be (szaraz lett tole a borom) es inkabb abbahagytam a szedeset. Semmi bajom nincs mai napig.
A velemenyem (szules utan vagy ) - ha aggodsz, menj el orvoshoz , csinalnak 1-2 vervetelt, mi jatszodik le a szervezetedben. En nem hinnem hogy barmi problema lenne , es teljesen normalis cikusnak tunik . Van akinek megjon szules utan es nagyon rendszertelen! A tied meg rendszeresek is tunik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!