Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogy mondjam el anyukámnak...

Hogy mondjam el anyukámnak hogy megjött?

Figyelt kérdés

jan. 1. 00:20
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
81%

Ki jött meg?

Viccen kívül, megmondod neki egy erre alkamas időpontban, például nem az újévi koccintás közben: boldog új évet anya! Ja! Amúgy megjött a menstruációm.

Nyugi, ő már lehet számított erre, nincs ebben semmi ciki, természetes dolog. Ő majd tudni fogja mit kell tenni.

Jobb, mintha magától jönne rá.

jan. 1. 01:38
 12/23 anonim ***** válasza:
79%
Nagyon szomorú, hogy ez ciki a családban. Biztosan nem véletlenül érzed így. Tele lehetsz már most torzításokkal. Sajnálom.
jan. 1. 01:42
 13/23 anonim ***** válasza:
77%
Nyugalom nem ciki kerj nyugodtan segítséget. Meg nem kell neki megmutatni semmit. Csak kérsz betétet amit beragasztasz bugyidba és ennyi
jan. 1. 02:12
 14/23 anonim ***** válasza:
98%

Az a ciki, hogy nem keszitett fel, kulonosen ha nem tudsz betetet se venni magadnak, bar ha igen, akkor nem szoltam.

Sajnalom, hogy ilyen a viszonyotok. Mar otven evvel ezelott is anyak-lanyok tudtak beszelni errol.

jan. 1. 02:59
 15/23 anonim ***** válasza:
96%

Ez tényleg nem ciki, beszéld meg vele.

Nem tudom, beszéltetek-e erről korábban, de alapvetően ő az, aki segíteni tud ezen a téren és jobb is, ha támaszkodsz az ő tapasztalatára.

Keress egy jó pillanatot, esetleg hívd félre, és mondd el neki... ahogy fent is írták "nagylány lettem", "megjött", stb - remélem, megvan a megfelelő kommunikáció köztetek és csak elkezdeni nehéz, de tényleg nincs benne semmi különös dolog... lehet, hogy te kicsit cikinek érzed, de ez egy teljesen természetes dolog.

jan. 1. 03:10
 16/23 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem nem vagy 16 éves sem, ezért duplán-triplán szomorú, hogy ez probléma.

14-esnek, ha tehetném, tiz zöldet adnék.

jan. 1. 03:12
 17/23 anonim ***** válasza:
22%
Nagyon ciki
jan. 1. 07:57
 18/23 anonim válasza:
40%
Ne sértegessétek ezt a lányt, oké?! Komolyan mondom!!
jan. 1. 09:05
 19/23 anonim válasza:
84%

Megjött,ennyi

Nem fog rá magyarázatot kérni

jan. 1. 10:01
 20/23 anonim válasza:
41%
18-as vagyok, ki merészelt lepontozni, azért, mert kiálltam a lányka mellett?! Várom privátban!
jan. 2. 15:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!