Ki jött meg?
Viccen kívül, megmondod neki egy erre alkamas időpontban, például nem az újévi koccintás közben: boldog új évet anya! Ja! Amúgy megjött a menstruációm.
Nyugi, ő már lehet számított erre, nincs ebben semmi ciki, természetes dolog. Ő majd tudni fogja mit kell tenni.
Jobb, mintha magától jönne rá.
Az a ciki, hogy nem keszitett fel, kulonosen ha nem tudsz betetet se venni magadnak, bar ha igen, akkor nem szoltam.
Sajnalom, hogy ilyen a viszonyotok. Mar otven evvel ezelott is anyak-lanyok tudtak beszelni errol.
Ez tényleg nem ciki, beszéld meg vele.
Nem tudom, beszéltetek-e erről korábban, de alapvetően ő az, aki segíteni tud ezen a téren és jobb is, ha támaszkodsz az ő tapasztalatára.
Keress egy jó pillanatot, esetleg hívd félre, és mondd el neki... ahogy fent is írták "nagylány lettem", "megjött", stb - remélem, megvan a megfelelő kommunikáció köztetek és csak elkezdeni nehéz, de tényleg nincs benne semmi különös dolog... lehet, hogy te kicsit cikinek érzed, de ez egy teljesen természetes dolog.
Szerintem nem vagy 16 éves sem, ezért duplán-triplán szomorú, hogy ez probléma.
14-esnek, ha tehetném, tiz zöldet adnék.
Megjött,ennyi
Nem fog rá magyarázatot kérni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!