Hogyan mondjam el anyukámnak hogy megjött? Elutazott 1 hétre rokonokhoz.
Figyelt kérdés
Nem tudom hogy hogyan mondjam el anyukámnak hogy megjött. Ma utazott el de amikor elment még nem menstruáltam.2016. júl. 19. 18:05
1/3 anonim válasza:
"Anyu, menstruálok"
Belegondoltál, hogy 30 évvel ezelőtt nem volt internet, és akkor is megtudták mondani a szüleiknek?
2/3 anonim válasza:
miért kell azon nyomban tudnia róla? veszel magadnak betétet, megoldod. azt később mikor alkalmas, elmondod neki.
3/3 anonim válasza:
Nekem sem volt mellettem anyum, amikor megjött. Én egy kedves nő is erősömtől kértem segítséget, anyut telefonon felhívtam, hogy elmeséljem neki :) Keress valaki olyat, akiben megbízol! Nagymama, nővér, nagynéni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!