Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan mondjam el anyukámnak...

Szabó Eliza kérdése:

Hogyan mondjam el anyukámnak hogy megjött?

Figyelt kérdés

Nagyon kellene a segítség mert 5napot sunyiban menstruáltam.

Kéne tipp.a szüleim elváltak, egy fiú tesóm van. Anyukámmal nem annyira jó a viszonyunk. De az a probléma hogy a sulival 2014 09 15 től megyünk úszni es félek hogy pont akkor lesz meg. Tampont nem nagyon szeretnék használni még csak akkor ha muszály meg de apukámnak is el kell mondanom tehát arra is tippeket kérnék

#Google #megjött youtube
2014. szept. 6. 13:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

anya... megjött

apa... megjött

2014. szept. 6. 13:54
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is családon belül nagyon tabu volt erről beszélni. Amikor megtaláltam anyum intimbetétjét, megkérdeztem apukámat:

- Apu, ez micsoda?

- Menj, kérdezd meg anyádat.

...

- Anyu, ez micsoda?

- Ha felnőssz megtudod.

Kb. szó szerint és ez volt 20 éve.

2014. szept. 6. 14:00
 3/12 *Victorique* ***** válasza:

Lehet nem vagy jóban anyuddal, de attól még ő is nő, nem fog ezen fennakadni :) apukádnak nem feltétlenül kell az orrára kötnöd úgysem ért hozzá :) vagy miért akarod elmondani neki?

suliban meg szólsz a tesitanárnak, minden további nélkül felmentést ad az úszás alól.

2014. szept. 6. 14:10
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek...de nekem annyira ciki erről beszélni...de mostmár nincs meg..gondoltam várok a következőig....apumnak meg el akaraom mondani, mert meg akarom ennyivel tisztelni:)
2014. szept. 6. 17:22
 5/12 anonim ***** válasza:
Apa: felnőtt a te kis kislányod.
2014. szept. 6. 21:18
 6/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm, majd összeszedem a bátorságom,és hát elmondom...

Jöhetnek még tippek, tamponról(12éves vagyok) és a fogamzásgátló az micsoda?

Kérek mindenkit hogy értsetek meg mert szerintem ez mindenhol tabu téma...:)

2014. szept. 7. 09:45
 7/12 anonim ***** válasza:

Fogamzásgátlót akkor szoktak szedni, ha már szexuális életet élsz, és nem akartok gyereket, ez egy védekezési mód.

Vagy nőgyógyász szokta felírni akkor, mikor nagyon rendszertelenül jön meg, és ezzel próbálja beállítani.

2014. szept. 7. 11:59
 8/12 A kérdező kommentje:
Nem terveztem agyba bujni senkibel:)csak nem tudtam h micsoda.de a tamponről is írhatna valaki valamit:)
2014. szept. 7. 13:08
 9/12 A kérdező kommentje:

Úgy gondoltam,hogyha már elmondom kicsit ráteszek, hogy telefonon keresztül fogom anyumnak elmondani, hogy nagyon görcsölt a hasam,és hogy kölcsön vettem egy betétet..

Apunak is telefonon fogom elmondani, és szerintem azt mondom hogy képzeld apa, ma hazakellett jönnöm a suliból mert görcsölt a hasam, és itthon mikorra hazaértem, megjött...és majd biztosan kérdezgetni fognak, de szerintem NEKEM egyszerűbb lesz telefonon elmondani... és hogyha kérdezgetnek, akkor már legalább túl leszek a nehezén,de semmi baj mivel ez termeszetes...valakik irhatnak meg, tamponrol:)!

2014. szept. 15. 18:40
 10/12 anonim válasza:
Tampont is akkor kell majd használni ha már élsz szexuális életet,mert ha előtte használod átszakítja a szűznártyát,meg kellemetlen érzés stb.(amúgy attól,hogy átszakitja még szűz maradsz,csak jobb ha megvan és az szakitja át akit majd szeretsz nem egy tampon xD) ;)
2014. szept. 28. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!