Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan mondjam el anyukámnak...

Szabó Eliza kérdése:

Hogyan mondjam el anyukámnak hogy megjött?

Figyelt kérdés

Nagyon kellene a segítség mert 5napot sunyiban menstruáltam.

Kéne tipp.a szüleim elváltak, egy fiú tesóm van. Anyukámmal nem annyira jó a viszonyunk. De az a probléma hogy a sulival 2014 09 15 től megyünk úszni es félek hogy pont akkor lesz meg. Tampont nem nagyon szeretnék használni még csak akkor ha muszály meg de apukámnak is el kell mondanom tehát arra is tippeket kérnék

#Google #megjött youtube
2014. szept. 6. 13:48
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

XDDD

Ezt nem tudtam hogy ilyenem is van, de az alweys-tól kaptam 1éve csomagot, betéttel, tisztaságibetettel, tamponnal ami ilyen husszú valamibe volt benne amit kilehet nyomni...szerintem tudjátok mire gondolok...

Csak azért mert kiakarom próbálni hpgy a betét, vagy inkább ez a vékony fajta tampon..A betéttel meg az a problémám hogy tesi órán látják a lányok h menne van a bugyimban, és én nem tudok senkit az osztálybol akinek megjött....De még nem mondtam el anyumnak:(nem tudom hogyan..most nincs meg..késik:DDD

2014. okt. 2. 16:37
 12/12 A kérdező kommentje:

Ha neked nehéz felhozni a témát, akkor szerintem csináld meg ezt: Tavasszal(amikor már járhatsz rövid naciban) üljetek le, (nem muszáj hogy ketten legyetek, lehet otthon bárki csak anyud hallja) mondd ezt neki:

-Anyu, nézd már milyen szőrős a lábam.....(vszínű mondani fog valamit, -hogy nem is, -vagy ez zavar?) és akkor mondd meg neki HATÁROZOTTAN/BÁTRAN(nem harapja le a fejed):

-Anyu, gyantáztassuk le, engem zavar h ilyen szőrős!

és akkor vszínű hogy megengedi, befizet kozmiba, vagy vesz neked hideg gyantát, vagy ha esetleg van szőrtelenítő akkor segít neked epilálni...ennyi,és hidd el nem lesz zavaró a téma!!

2014. nov. 19. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!