Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Canesten mindenre jó?

Canesten mindenre jó?

Figyelt kérdés

Olvasom itt a kérdéseket és válaszokat, tök mindegy, kinek mi baja, mindenre Canesten a válasz. Kidörzsölte a fehérnemű? Kend be Canestennel! Sárga/zöld/barna folyásom van, mit tegyek? Canesten jó lesz rá...

Nem lesz jó!!! Emberek! A Canesten GOMBÁRA VALÓ, a gombák nagy része is rezisztens (ellenálló) rá. (A gombás folyásnak nincs színe, azaz van, de fehér vagy átlátszó, viszont elviselhetetlenül viszket.)

Ha indokolatlanul használjátok (azaz nem gombára), az a legkevesebb, hogy nem használ, de azt is eléritek vele, hogy legközelebb, ha valóban gombátok lesz, arra sem fog használni.

Miért a Canesten a megoldás mindenre?

A következő majd az lesz, hogy terehes vagyok, mit csináljak? Kend be Canestennel...

2010. okt. 22. 10:03
 1/9 anonim ***** válasza:
A másik, amit mindenre írnak, az a 72 órás tabi. "igaz, hogy még csak a puncid közelében sem volt pénisz, de azért vedd be, biztos, ami biztos"...
2010. okt. 22. 10:13
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Igen, az csak gombára való. Ha bármi furcsát észre veszel a puncidon, vagy a folyásodon, inkább menj orvoshoz.
2010. okt. 22. 11:40
 3/9 anonim ***** válasza:

Gombára jó, viszont arra egy jó szer! Hiába írod, hogy nem! Persze biztosan van olyan, aki rezisztens rá, de sok embernél működik.

Ha a gombára nem használ, akkor lehet váltani, akinek volt már gombája, az megismeri a tüneteket.

A gomba nem okoz meddőséget!

Erre a chlamydia képes leginkább, esetleg bakteriális gyulladás.

Ártani nem fog a kenőcs, max nem használ. És rá van írva, hogy bizonytalan esetben ill. az első fertőzéskor orvoshoz kell fordulni.

Egyébként van clortimazol hatóanyagú kúp még, pl candibene.

2010. okt. 22. 16:22
 4/9 A kérdező kommentje:

A gomba önmagában tényleg nem. De ha elhanyagolják és gyulladást okoz, a gyulladás már igen.

Más kérdés, hogy annyira viszket, hogy az ember úgyse bírja sokáig általában, és keres egy dokit. De olvastam már olyanról is, pont itt, aki másfél évig tűrte.

2010. okt. 22. 18:03
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem is volt egy ilyen kollegám, amikor megtudtam, azt hittem elájulok... kívülről egy jól ápolt, igényes nőnek tűnt.
2010. okt. 22. 22:05
 6/9 A kérdező kommentje:

Ennél azért kicsit több válaszra számítottam. Hol vannak most azok, akik mindenre azt írják, Canesten?

Érdekelne a véleményük!

2010. okt. 25. 10:05
 7/9 anonim ***** válasza:
Patikába mentek Canesteinért:)
2010. okt. 25. 14:12
 8/9 anonim ***** válasza:

Ja, ha a kérdésed provokáció, akkor felesleges játszmákba inkább nem bonyolódnánk...

Ha neked nem használ a canesten, akkor használj mást, van választék, akinek pedig használ, pl nekem megmaradok annál.

Tudjuk, hogy a te orvosod nem ajánlja, az enyém pedig igen.

Szerintem maradhatunk ennyiben...

2010. okt. 25. 16:44
 9/9 A kérdező kommentje:

Ki mondta, hogy egyáltalán nem használ?

Mint írtam, gombára használ, bár nem minden esetben. (Kérdezd csak meg az orvosodat!!)

Mellesleg, ha orvosi javaslatra használja valaki, azzal semmi gond, ha diagnosztizált gombás fertőzése van valakinek, akár még be is jöhet.

Ami baj, és nagyon nagy baj, hogy sokan - bármi bajuk van - rögtön rárepülnek a Canestenre, meg egymásnak is ajánlgatják itt. Felelőtlenség!!!

A kezeletlen, rosszul kezelt fertőzések gyulladást és ezáltal meddőséget okozhatnak. Ha valaki magát tönkreteszi, tegye... az ő baja. De ne segítsen hozzá tudatlan tinilányokat.

2010. okt. 26. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!