Menstruáció kimaradása haláleset okozta lelki gondok miatt?
Figyelt kérdés
Nagyapám elhunyt tüdőrákban,nagyjából október végétől volt emiatt stresszes időszak,akkor volt nagyon beteg kevés túlélési eséllyel..utoljára október 27. jött meg,november 2.-án múlt el,azóta semmi,nagyapám dec.3.-án hunyt el,terhesség jelei nincsenek,tesztek negatívak,melleim olykor megduzzadnak,folyásaim vannak,de menstruáció nincs,nőgyógyászhoz február 7.-re kaptam időpontot.Szerintetek is a stressz okozhatta ezt?Mindenki ezzel nyugtatgat,én picit aggódom nem-e valami komoly…2023. dec. 27. 13:08
2/4 anonim válasza:
Nagyon sok minden okozhatja, olvass utána a neten.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Sokat olvasgattam már,én is a stresszre,mentális dolgokra,esetleg hormonálisokra gyanakszom,mivel olyat is olvastam,hogy a stressz képes felbolygatni a hormonokat is
2023. dec. 27. 13:15
4/4 anonim válasza:
Igen, okozhat ilyen a stressz. Az én menstruációmhoz kb naptárat lehetne írni, annyira pontos alapjáraton, de mikor nagyon stresszes időszakom volt, két hetet késett csak úgy a "semmiből".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!