Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Haláleset utáni szorongás,...

Haláleset utáni szorongás, pánikbetegség?

Figyelt kérdés

Januárban hunyt el egy nagyon szeretett személy. Hosszú betegség után.

Pár éve nagyon pánikolós voltam, ha minden jó volt, akkor is kerestem valamit, ami miatt idegeskedni lehet.

Most viszont extrém idegesnek érzem magam, már azon gondolkodom, hogy idegbeteg lettem. Nincsenek dühkitöréseim, külső szemmel nem is látszik, talán annyi, hogy hamarabb ideges leszek. (Ez abból áll, hogy normál hangnemben, de ingerülten beszélek, kijön egy két káromkodás, de nem ordítozok, nem török zúzok.) Viszont belülről érzem, hogy őröl a dolog. Rengeteget cigizek, (eddig napi 1 doboz, most 3) de semmi mással nem élek, alkoholt több, mint 5 éve nem fogyasztottam, még alkalmanként sem. Most azt érzem, hogy menekülnék, elsősorban saját magam elől.

Mit gondoltok, mit kéne tennem?

2023. márc. 6. 00:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Pszichológus igénybe vétele akadály?
2023. márc. 6. 06:12
 2/2 anonim válasza:
Szerintem is keress egy pszichológust
febr. 8. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!