Lehet összefüggés az édesanyám rendkívül gyors rákos halála és édesapám súlyos demens leépülése és akközött, hogy a szomszédok gyomirtóval permetezték le a szőlőjüket és más növényeiket is, amelyeket szüleim elfogyasztottak?
Milyen gyomirtóval?
Amúgy ha a szomszédaidnak semmi baja akkor semmi köze a gyomirtónak a szüleidet ért problémákhoz.
Az, hogy édesanyád mitől halt meg azt nyilván az orvosok elmondták neked, te viszont nem mondtad el nekünk. Hogy édesapád ezután gyorsan leépült az inkább kapcsolható a felesége elvesztéséhez, mint a gyomirtóhoz.
A gyomírtó nem okoz rákot, legalábbis nem tudok olyan gyomírtótól. Ha valaki ilyesmi gyümölcsöt eszik, annak a hatása az emésztés után jelentkezik, órákon, vagy napokon belül, utána kiürül a szervezetből. Szinte biztos hogy anyukád nem ettől halt meg, apukád pedig ahogy előttem is írták, valószínűleg a párja elvesztésébe betegedett bele.
Az én nagyszüleim is így voltak, amíg mindketten éltek, szellemileg teljesen jól voltak. Aztán papámat hirtelen egymás után érték a balesetek és a betegségek, ő is hirtelen, 1-2 hónap alatt meghalt, mamám pedig ebbe őrült bele. Ő is demens lett nem sokra rá, aztán egyszer csak kómába esett, még a kórházba be tudták vinni, megállapították hogy nincs semmi baja, majd a lakásában pár napra rá elhunyt. Ez "természetes" dolog, idősebb korban (nem tudom a szüleid hány évesek voltak) az embert nagyon meg tudja viselni egy közeli családtag elvesztése.
Ami a kertet illeti, simán fel lehet jelenteni a kedves szomszédokat is ha ilyen a hozzáállásuk. Például biztos vagyok benne hogy az otthon működtetett fodrászat papírjai nincsenek rendben, de a szomszéd kertjének legyomírtózása sem éppen egy törvényes dolog.
"De hogy tudták lefújni ha édesapád egy zárt lemezkerítest épített?"
A kerítések általában 1-2 méter magasak, permetezővel pedig ha hiszed, ha nem, a fák tetejét is le lehet permetezni. Innen már nem nehéz összerakni, hogy bizony a kerítés felett át lehet fújni a permetet.
#5 A rossz szomszédság nehéz átok ezt az én édesapámék is megtapasztalták. Az ő szomszédjuk is mindent átlocsolt, vegyszerrel, gyomirtóval a kerítés mentén átfújkált. Hiába építettek 3 méter magas palánkot.
Azonban értelmes ember ilyenkor nem eszi meg azt a gyümölcsöt, zöldséget ami ott terem - apámék sem tették. Pont mert nem volt biztos nem valami méreg van-e rajta.
Szerintem a kérdező szülei sem tették ha tudták hogy a szomszéd oda átfújkált valamit.
"Bosszúból gyomirtóval mindent, amihez hozzáfértek szüleim telkén a kerítésen keresztül, lefújták gyomirtóval."
Biztos hogy gyomírtó volt az a szer? 🤔 Gyomírtótól nem fordul elő de honnan tudod hogy nem kevert a szomszéd egyéb emberi egészségre kifejezetten káros vegyületet abba a "gyomírtóba" ami viszont már simán kiválthatja az említett tüneteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!