Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Lehet összefüggés az édesanyám...

Lehet összefüggés az édesanyám rendkívül gyors rákos halála és édesapám súlyos demens leépülése és akközött, hogy a szomszédok gyomirtóval permetezték le a szőlőjüket és más növényeiket is, amelyeket szüleim elfogyasztottak?

Figyelt kérdés
Mindkettőjük állapota a gyomirtózás után fordult hirtelen rosszabbra, édesanyám pár hónap alatt meghalt, apám is már teljesen leépült. Szabadifürdőn laktak, a Szőlősi utcában és már odaköltözésükkor megkezdődtek a konfliktusok. A mellettük lakó család szobakiadással foglalkozik és fodrászszalont is üzemeltet. Megpróbáltak tőlük a telek vásárlásakor nagyon olcsó áron egy darabot a telkükből megvásárolni. Amiért erre ők nem voltak hajlandók, folyamatos feljelentésekkel zaklatták őket. A közös drótkerítés mellé apám épített egy hatalmas, magas bádogkerítést, hogy ne legyen konfliktus. Erre a saját telekrészére, saját pénzéből épített kerítésre mindenféle futónövényeket futtat a szomszéd, és nem tűri, hogy a saját részünkön levágjuk az átfuttatott növényeket. Bosszúból gyomirtóval mindent, amihez hozzáfértek szüleim telkén a kerítésen keresztül, lefújták gyomirtóval. Valószínűleg a mérgezett növényeket szüleim elfogyasztották.

#gyomirtó mérgezés a szomszédból, haláleset
2023. máj. 10. 20:53
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom, hogy a gyomirtó elfogyasztva halálos méreg.
2023. máj. 11. 11:09
 12/24 mindentudó99 ***** válasza:
100%
És a növények kidöglöttek?
2023. máj. 11. 11:22
 13/24 A kérdező kommentje:
Megsárgultak, megbarnultak.
2023. máj. 11. 11:25
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
A gyomirto, ha meg nem bomlott le, mergezest okoz, ha rendes idoben fogyasztjak a nem tudom, mit, lebomlott addigra. Nem igy, nem ezt okozta volna.
2023. máj. 25. 14:06
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Lehet is meg nem is, de ezt egy bírósági per tudná eldönteni évek alatt az eset összes körülményeinek vizsgálatával, nem mi itt a fotelből :(
2023. jún. 3. 20:15
 16/24 NTBS ***** válasza:
71%

A gyomirtó szerektől a szőlő is kipusztult.

Így nem tudták a termést megenni.

Tehát nem ez okozta.

2023. jún. 17. 12:39
 17/24 A kérdező kommentje:
Nem pusztult ki a szőlő. És a szüleim leszüretelték, azt is ami kicsit fonnyadt volt, tehát ráment a méreg, és valószínű belekerült a mustba, amit megittak. És egész nap a kertben voltak, dolgoztak, kertészkedtek, tehát lehet ők magukat is lefújták a szomszédok. Minden növényt megettek, amit termeltek, hiszen azért dolgoztak vele. Egyszerűen megmérgezték szerencsétlen idős embereket azért, hogy egy kicsit nagyobb telekrészhez jussannak ingyen, pénz nélkül. Most én és a férjem és a testvérem tartjuk rendben a kertet, már amennyi időnk van odautazgatni, de már most is rámszólt a szomszéd, hogy az ő átnyúló növényét ne vágjam le. Nem is értem hány méter mélyen szeretne hozzánk átterjeszkedni. Főleg, hogy nekünk is ott a szőlőnk.
2023. jún. 17. 12:59
 18/24 mindentudó99 ***** válasza:
81%
Ez nem ciàn. Még az se bizonyított hogy rákkeltő. Ha az lenne szerinted nem tiltaná be az Eu? Sajnos van akit gyorsan elvisz a rák. Egy ismerősöm par het alatt meghalt miatta. A demencia szintén lehet gyors lefolyású. Biztos nem a gyomírtó okozta a problémájukat.
2023. jún. 17. 17:36
 19/24 anonim válasza:
92%
Én elmennék oszt a nyögésig verném szinte agyon azokat a rohadt ganej szharháziakat...
2023. jún. 25. 14:00
 20/24 anonim ***** válasza:
61%
Lehet...
2023. júl. 12. 17:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!